« Svijet
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
LADY DI

Dianine haljine na dražbi postigle cijenu od 276.000 dolara

Haljine, koje su od princezine smrti čuvane u klimatiziranu skladištu, prodane su uglednom muzeju za 144, odnosno 132 tisuće dolara

Princeza Diana
Princeza Diana (Wikipedia)
Više o

princeza Diana

,

haljine

,

dražba

Dvije haljine koje je nosila princeza Diana prodane su na dražbi na Beverly Hillsu za ukupno 276 tisuća dolara, objavio je u nedjelju glasnogovornik dražbovne kuće.

Haljine, koje su od princezine smrti čuvane u klimatiziranu skladištu, prodane su uglednom muzeju za 144, odnosno 132 tisuće dolara, rekao je glasnogovornik Julien's Auctionsa. "Imali smo ponuđače iz čitava svijeta, i sjajno je što haljine odlaze u muzej gdje će ih javnost moći vidjeti", rekao je glasnogovornik. On je dodao da ne smije objaviti o kojemu je muzeju riječ.

Jednu je haljinu princeza Diana nosila tijekom državnog posjeta 1992., a drugu tijekom filmskog festivala u Cannesu 1987. Obje je haljine Lady Di donirala u humanitarne svrhe tri mjeseca prije smrti u kolovozu 1997., a vlasnici su ih sada odlučili prodati ocijenivši da će postići dobru cijenu zahvaljujući nedavnu kraljevsku vjenčanju Dianina sina Williama i Kate Middleton.

09.05.2011. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh