« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
ZABRANJEN ULAZ! SVIMA!

Bilderberzi sastanče kraj Atene uz nevjerojatno osiguranje

Ovogodišnja konferencija navodno bi se trebala 'pozabaviti' svjetskom gospodarskom krizom.

Više o

Atena

,

Grčka

,

Jean-Claude Trichet

,

Timothy Geithner

,

Carl Bildt

,

sastanak

,

Bilderberška skupina

,

Bilderberg Group

,

Vuliagmeni

,

jako osiguranje

,

Robert Zoelick

,

Richard Hoolbroke

,

kraljica Beatrix

,

Sofija od Španjolske

,

Jose Manuel Barroso

,

konferencija

Bilderberška skupina, neformalna, polutajna organizacija koja svake godine okuplja utjecajnu elitu iz svijeta politike, poduzetništva i bankarstva, otvorila je u četvrtak svoju dvodnevnu konferenciju u palači blizu Atene, zaštićenoj iznimnim sigurnosnim mjerama.

Oko palače Westin Astir, luksuznog hotela u predgrađu ljetovališta Vuliagmeni, gdje se na godišnjem okupljanju sastaju članovi Bilderberške skupine, mnogobrojne su policijske ophodnje, a pristup zdanju zabranjen je za javnost i novinare.

Patrolni brod grčke mornarice kao i brodovi s elitnim roniocima mogli su se vidjeti na nekoliko metara od obale na kojoj se nalazi hotel.

Po pisanju grčkog tiska, organizatori sastanka uvijek okruženog diskrecijom koja pothranjuje brojne teorije zavjere oko Bilderberške skupine, zatražili su da ih čuvaju obalni čuvari, ronioci, dvije letjelice F16 i policijski helikopter.

Po pisanju novina, na tu su konferenciju pozvani američki ministar financija Timothy Geithner, predsjednik Svjetske banke Robert Zoelick, američki izaslanik za Pakistan i Afganistan Richard Hoolbroke, nizozemska kraljica Beatrix, kao i Sofija od Španjolske, predsjednik Središnje europske banke Jean-Claude Trichet, predsjednik EK Jose Manuel Barosso i švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt.

Španjolski novinar Daniel Estulin, stručnjak za Bilderberške konferencije, kazao je medijima da bi se ovogodišnja konferencija trebala pozabaviti svjetskom gospodarskom krizom.

Konferencije Bilderberške skupine okupljaju svake godine zapadne uglednike koji donose odluke i određuju javno mnijenje na nekoj vrsti tajnog svjetskog ekonomskog foruma, zabranjenog za javnost.

Prva konferencija održana je 1954. u Nizozemskoj, u hotelu Bilderberg u Oosterbeeku, čije ime je zadržala. (hina/metro-portal)

14.05.2009. 15:36:11
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    14.05.2009. 16:24
    Jučer mi je jdna osoba rekla - "ja ne vjerujem u teorije zavjere". A što je, pobogu, Bilderberg grupa? Tajno sastanče svi najvažniji svjetski dužnosnici, a pristup je novinarima ZABRANJEN!?! Nema zavjera, nema brige, odimo svi lijepo na pivo i na tekmu, kakve su to gluposti...
  2. avatar
    miroljubiv
    14.05.2009. 19:32
    Nutrini se ne može nitko i ništa sakriti.san demonske države koja ima europski plašt je porobiti svo stanovništvo,a veliku većinu i maknuti s lica zemlje.može cijeli svijet okretati glavom,ali zlo i iluminati žurno rade prije Kristovog dolaska i smjena vanjštine i nutrine,muškog i ženskog principa.čemu zvati zlo zavjerom,to je njihov posao,kao i pijenje krvi i jedenje ljudskog mesa.imaju Iluminati i poslušnike i roblje među nama,pa je bolje da o tome pišete.
  3. avatar
    miroljubiv
    14.05.2009. 19:38
    Još je strašnije što svi pozvani gosti nisu ljudska bića,već demoni ili gmazovi u ljudskom tijelu.toliko osiguranje govori koliko im je stalo više od svega da neće odustati od svog plana da unište sve i svakog prije Kristovog dolaska.današnji članak u "Večernjem" o igrački,vrećici transfuzije uvertira je u Ickeovo predavanje na tu temu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh