« Život
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
ATRAKCIJE

Bastien Salabanzi na otvaranju Warehouse Skateparka

Najmlađi osvajač svjetskog prvenstva u skateboardingu stiže u Zagreb

Bastien Salabanzi u Zagrebu
Više o

Warehouse Skatepark

,

Bastien Salabanzi

,

Jart Skateboards

Bastien Salabanzi zasigurno je najveća zvijezda koja je najavila svoje gostovanje na otvorenju Warehouse Skateparka. U svijetu skateboardanja njegova priča je najintrigantija. Ovaj ulični skejter brzo je postao profesionalac, štoviše svoju je povijest napisao već sa 16 godina kao najmladi osvajač svjetskog skateboard prvenstva. Prošle godine osvojio je četvrto mjesto u konkurenciji najboljih skatera u svijetu na "Maloof Money Cup", natjecanju s nagradnim fondom od 450 000$.

Bastien Salabanzi 26-godišnjak iz Toulona adut je atrakcije koja se očekuje na otvorenju Warehouse Skateparka ovu subotu u Zagrebu. Iza njega stoje i dolaze Jart skateboards, najpoznatiji europski skateboard team koji je izrodio niz veoma kvalitetnih skateboardera i postao brand europskog skateboardinga.

Osim Bestiena i Jart skatebord teama svojim atrakcijama dolaze uveličati otvorenje prvog i najvećeg skateparka na ovom dijelu Europe i Nomad skateboards, Es i Emerica europski teamovi. Da i hrvati svog aduta imaju, pokazuje Ervin G, zagrebački skateboarder koji je ujedno Warehouse i Nomad team rider te glavni junak u najavnom TV spotu za otvaranje najvećeg extreme centra na ovim prostorima, Warehouse Skateparka.

Osim bogatog sportskog programa koji će funkciju Warehouse Skateparka pokazati u punom sjaju organizatori su pripremili i bogat glazbeni program. Overflow, jedan od najuspješnijih hrvatskih indie punk rock bandova pretpremijerom spota „Suprise" snimljenom u prostoru Warehouse Skateparka najavljuje novi album "Hit Me". Snimanje spota "Surprise" bend je odradio su uz pomoć skatera, bmx-era, rolera, boardera, glazbenika, i umjetnika, sve redom dobrovoljaca koji su imali priliku prvi doživjeti prednosti i kvalitete Warehouse Skateparka. Pretpremijeru spota zakazanu za 21 h popratit će koncertnim nastupom i premijerom singla uživ

Kako sve što je dobro ne bi prekratko trajalo za afterparty zaduženi su Funk Guru i Dubway, dobro nam poznati nam DJ-a Confusion Crewa. Još jednom da podsjetimo otvorenje Warehouse Skateparka dogodit će se u subotu 26.veljače. u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 3, već u 18h i trajat će do ranih jutarnjih sati sjedećeg dana. U centru je površine 1200 kvadratnih metara osim samog skateparka nalaze se i popratni sadržaji kao što su skate shop i caffe bar, ali i razni sadržaji zanimljivi ne samo ljubiteljima extremnih sportova nego i usputnim prolaznicima. Ulaz je slobodan i besplatan za sve posjetitelje.

 

22.02.2011. 07:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh