« Fun
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
DRAGULJI, DIJAMANTI...

Basnoslovno blago pronađeno u indijskom hramu

Kao u filmovima o Inidiani Jonesu, u tajnim trezorima indijskoga hrama pronađeno je blago vrijedno više milijardi dolara

Fotografija vijesti
Više o

Indija

,

blago

,

indijsko blago

Procjenjuje se da je blago pronađeno u hramu Sree Badmanabhaswamy u Trivandrumu vrijedno 750 milijardi rupija, što iznosi nevjerojatnih 16 milijardi dolara. 

Hram je sagrađen prije mnogo stoljeća, a blago koje je sada otkriveno čine darovi vjernika. U šest trezora pronađen je nakit od zlata (čak 1200 zlatnih lanaca, između ostalog) i srebra, zlatnici i drago kamenje, skupture od zlata i drugo bogatstvo. Zanimljivo je to što jedna prostorija koja nije bila otvorena 140 godina još uvijek nije otvorena, a i tamo bi se moglo naći još blaga kaže ministar države Kerala K. Jayakumar. 

U blagu je pronađena i statua Vishne, indijskog boga mira i istine načinjena od čistog zlata, prekrivena dijamantima i smaragdima. 

03.07.2011. 13:26:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    dima
    04.07.2011. 22:26
    da je blago nađeno u BIH recimo u Visokom u piramidama , naši bi političari obnovili svoj vozni park ,napravili 10 km auto puta i možda bi ostalo da se isplati jedna od zaostale vojne penzije.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh