« Fun
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
ANGRY BIRDS

Prvi hrvatski Angry Birds Championship oduševio Zagrepčane

Cvjetni je bio premalen za sve zainteresirane natjecatelje i gledatelje

I veliki vole Angry Birds
I veliki vole Angry Birds (Nokia)
Više o

Nokia

,

centar Cvjetni

,

Angry Birds

Nokijina potraga za prvim hrvatskim Angry Birds pobjednikom je privukla brojne Zagrepčane koji su u subotu zaigrali na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Umijeće s ljutitim ptičicama su došli pokazati i brojni domaći celebrityji među kojima je bila popularna pjevačica Remi, stand up komičar Peđa Bajović, poznati glumac i autor Livio Badurina, voditeljica Uršula Tolj s djecom Ewom i Petrom Krešimirom, novinar Ribafish...

„Mi smo veliki fanovi ove igrice. Kad smo na turnejama u kombiju neprestano igramo Angry Birds i stalno se nadmećemo s rezultatima", izjavila je Remi.

„Oduševila me igrica, odlično je osmišljena i upravo je stekla novog fana", otkrio je stand up komičar Peđa Bajović kojega je najviše bodrio njegov kolega Marko Orešković koji je vodio program natjecanja.

Poznati novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish se pokazao najspretnijim s ljutitim ptičicama. „Baš sam se zabavio, veliki sam poznavatelj igrica, a ova mi je jedna od omiljenih", rekao je Ribafish.

Voditeljica Uršula Tolj i glumac Livio Badurina su s veseljem isprobali Angry Birds praćku.

Na Cvjetnom se još jednom pokazalo da je igrica Angry Birds jednako popularna i među djecom i među odraslima jer su i jedni i drugi postizali izvrsne rezultate za što je očigledno zaslužno samo dugotrajno vježbanje s ljutitim ptičicama.

Osim igrice, natjecatelji su se mogli zabaviti i ispaljujući plišane ptičice iz velike praćke, a najspretniji su mogli i osvojiti plišane Angry Birdse.

Natjecanje Nokia traži prvog hrvatskog Angry Birds pobjednika je već održano u Osijeku gdje je po dvoje natjecatelja osvojilo Nokije N8, a dvoje drugoplasiranih je osvojilo Nokiju C7.

Priliku da postanu prvi hrvatski Angry Birds pobjednici imat će i Riječani 8. i 9. srpnja na Trgu 111. brigade te Splićani na splitskoj plaži Bačvice 15. i 16. srpnja.

Kako biste svoje Angry Birds umijeće doveli do savršenstva, igricu možete besplatno skinuti s Nokijine Ovi Trgovine, kao i još dodatnih 19 besplatnih igrica iz Nokijina Summer Gift of Games paketa. 

04.07.2011. 18:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh