« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
STRAH OD INVAZIJE

Australci u panici od izvanzemaljaca - sve veći broj viđenih NLO-a

U proteklih sedam dana prijavljeno je sedam viđenja NLO-a, većina slučajeva zabilježena je u području Darwina

Australci viđaju sve više NLO-a
Australci viđaju sve više NLO-a (Shutterstock)
Više o

Australija

,

NLO

,

izvanzemaljci

,

vanzemaljci

Masovna viđanja NLO-a podigla su paniku u Sjevernom teritoriju u Australiji. Lokalni stanovnici misle da se sprema invazija izvanzemaljaca. Samo prošlog tjedna prijavljeno je sedam viđenja; gotovo da nije bilo noći a da nije primijećen neki „neobjašnjiv fenomen".

Većina slučajeva dolazi iz ruralnih područja Darwina. Prvo viđenje dogodilo se 21. travnja; žena, imenovana Shirel, rekla je da je iz svoje kuće vidjela neobična svjetla na nebu iznad Howard Springsa. „Svjetla su bila vrlo nisko na nebu, vrlo jaka i treperila su", kaže Shirel. „Tri svjetla su formirala polukrug i ostala su tako lebdjeti barem pola sata."

Prošloga petka prijavljena su tri slučaja. Kylie Myers kazala je da nikada nije vjerovala u NLO-e sve dok sama nije doživjela neobjašnjiv susret koji je ovu 27-godišnju turisticu pretvorio u 'vjernicu'. Ona kaže da je zaustavila automobil na cesti kako bi uzela kameru i sve snimila, ali dok ju je pronašla svjetla su nestala. „Bilo je prilično zastrašujuće."

U subotu je u području Coolalinge, kao i u nedjelju na Acacaia Hillsu također bilo viđenja NLO-a. I još jedno u Howard Springsu u utorak. Astronom Geoff Carr rekao je za Northern Territory News da uopće ne vjeruje u sve te priče o NLO-ima. „Osim ako izvanzemaljci nisu pronašli način da putuju brže od svjetlosti, sumnjam da bi uopće uspjeli doći do nas", kaže Carr. Po njegovom uvjerenju, 99,9 posto slučajeva viđenja NLO-a može biti objašnjeno preko jednostavnih vremensko-klimatskih pojava.

30.04.2010. 13:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marin
    07.05.2010. 23:48
    nemojte se strasiti..to je samo priprema za ono sto planiraju napraviti, ako zelite saznajte o cemu se radi..ima brdo linkova na youtubu..jedan je jagbodhi ;) uzivajte i pozz svima
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh