« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

ASUS Zenbook UX305 - mali, ali moćan

ASUS je za ljubitelje elegantnih linija dizajnirao Zenbook UX305, koji u malom pakiranju donosi vrhunske performanse, dobru bateriju i stopostotnu pouzdanost

ASUS Zenbook UX305
ASUS Zenbook UX305 (ASUS)
Više o

prijenosna računala

,

ASUS

,

Zenbook UX305

Tržište prijenosnih računala sve više raste, a njihove dimenzije i težina sa svakom novom generacijom smanjuju milimetre i kilograme. Vodeći se ovim trendom, ASUS je za ljubitelje elegantnih linija dizajnirao Zenbook UX305, koji u malom pakiranju donosi vrhunske performanse, dobru bateriju i stopostotnu pouzdanost.

Zenbook UX305 tanak je samo 12,3 mm što je skoro 5 mm tanje u odnosu na MacBook Air. Uz to je neočekivano lagan i teži samo 1,2 kg. S druge strane, u ovako malo pakiranje stanu vrhunske performanse - Intel Core M procesor koji svojom naprednom arhitekturom donosi pregršt performansi uz nevjerojatno malu potrošnju i vrlo brz SSD disk do 512GB. Pored toga, dolazi uz mnoštvo konektora za razliku od drugih ultratankih prijenosnika na tržištu.

UX305 posjeduje oštar i živopisan IPS displej bez odsjaja s nevjerojatno detaljnom 3200x1800 rezolucijom. Ekran od 13,3 inča raspolaže kutovima vidljivosti od čak 178 stupnjeva, a senzor ambijentalnog svjetla automatski prilagođava osvjetljenje zaslona, štedeći na taj način i bateriju i vaše oči.

Dodatna pogodnost je nečujnost u radu zahvaljujući radu bez ventilatora i naprednom sustavu za hlađenje. Velika baterija i štedljiva platforma su i ovog puta dobitna kombinacija, pa UX305 može izdržati skoro 10 sati rada u režimu korištenja interneta.

Zenbook UX305 ima sjajan zaobljen dizajn napravljen od aluminija. Dostupan je u dvije predivne boje tamno sivoj i bijeloj. Savršeno precizna završna obrada dodatno pridonosi osjećaju da u ruci držite "premium" proizvod.

Kao i za druge ASUS laptope, i za UX305 vrijedi "ASUS 100% pouzdan" promocija kojom je zajamčen popravak uređaja i povrat novca, ukoliko se vaš laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupnje.

21.11.2015. 13:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh