« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
PREPORUČAMO

iPhone 6s vs 6s Plus recenzija

Zanimljivo sučeljavanje mišljenja na portalu Preporučamo.com - muški i ženski pogled na najnovije Appleove telefone, megapopularni iPhone 6S i 6S Plus

Dva moćna iPhonea na recenziji
Dva moćna iPhonea na recenziji (preporucamo.com)
Više o

recenzija

,

iPhone 6S

,

iPhone 6S Plus

iPhone 6S vs 6s Plus testiranje nam je pokazalo da nisu savršeni. Ima elemenata na kojima Apple mora raditi. Sustav je dosljedan u dizajnu, a aplikacije u App Store su općenito dobre kvalitete. iOS 9 ako se promatra sa strane Android korisnika ima nedostatke u fleksibilnosti.

S hardverske strane to su odlični uređaji. Apple A9 SoC je jedan od boljih ARM-temeljenih koji se mogu naći na tržištu. Autonomija baterije nije bolja niti gora u odnosu na prethodnike. Ostala je ista usprkos smanjenju kapaciteta. Također kvaliteta snimljenih fotografija ostaje na razini prošlogodišnjih modela balansom bijele boje, zasićenjem i kontrastom. Zašto iPhone 6s nema OIS za razliku od Plusa, iskreno, nemam pojma. Možda vrijedi izreka -Veličina je važna! 

Nedostatak utora za microSD kartice ne mogu okarakterizirati za veliki minus jer korisnici Apple ekosustava ionako nisu naučeni na njih. Sviđa mi se ideja 3D Toch kao način interakcije s uređajem jer skraćuje vrijeme ali igre su možda područje s najvećim potencijalom.

Cijelu recenziju pročitajte na portalu Preporučamo.com

22.11.2015. 11:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh