« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
PRAKTIČNO

Arnold koristio ured guvernera kao ljubavno gnijezdo

Bivši guverner Kalifornije i hollywoodska zvijezda Arnold Schwarzenegger imao je brojne, kasnovečernje sastanke s raznim ženama u svojoj uredskoj zgradi u Santa Monici

Fotografija vijesti
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

guverner Kalifornije

,

ured

,

rastava

Neke od tih žena su misteriozno nosile registratore s dokumentima, izvijestila je američka TV emisija i web stranica TMZ, specijalizirana za vijesti o slavnim osobama, pozivajući se na izvore koji su bili upoznati s tim susretima. Arnold Schwarzenegger je sada otkrio da ima dijete s pripadnicom svoje posluge već 10 godina, te da je otkrio tajnu supruzi Mariji nakon što je napustio ured guvernera u siječnju.

Izvori TMZ-a navode da su postojale i druge žene, najmanje dvije koje su više puta dolazile u njegov ured oko jedan sat noću s registrima dokumenata i sate provodile tamo. Izvori upoznati s uredom kada su te žene dolazile u njega prije 5 do 7 godina, kažu da je bilo nekoliko spavaćih soba u apartmanu gdje su se sastanci održavali.

Osobe upoznate sa Schwarzeneggerovim djelovanjem, rekle su za TMZ da je Arnold držao svoje kućno i poslovno osoblje odvojeno. Žena koja je s njim zatrudnila bila je članica osoblja njegovog kućanstva.

18.05.2011. 08:15:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    crozona.net
    18.05.2011. 09:32
    Bome si je izgradio lijepo carstvo od kada je guverner. Kućno osoblje, poslovno osoblje, priležnice...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh