Metro-portal.hr

objavljeno 18.05.2011. 08:15:00
PRAKTIČNO

Arnold koristio ured guvernera kao ljubavno gnijezdo

Bivši guverner Kalifornije i hollywoodska zvijezda Arnold Schwarzenegger imao je brojne, kasnovečernje sastanke s raznim ženama u svojoj uredskoj zgradi u Santa Monici

Fotografija vijesti

Neke od tih žena su misteriozno nosile registratore s dokumentima, izvijestila je američka TV emisija i web stranica TMZ, specijalizirana za vijesti o slavnim osobama, pozivajući se na izvore koji su bili upoznati s tim susretima. Arnold Schwarzenegger je sada otkrio da ima dijete s pripadnicom svoje posluge već 10 godina, te da je otkrio tajnu supruzi Mariji nakon što je napustio ured guvernera u siječnju.

Izvori TMZ-a navode da su postojale i druge žene, najmanje dvije koje su više puta dolazile u njegov ured oko jedan sat noću s registrima dokumenata i sate provodile tamo. Izvori upoznati s uredom kada su te žene dolazile u njega prije 5 do 7 godina, kažu da je bilo nekoliko spavaćih soba u apartmanu gdje su se sastanci održavali.

Osobe upoznate sa Schwarzeneggerovim djelovanjem, rekle su za TMZ da je Arnold držao svoje kućno i poslovno osoblje odvojeno. Žena koja je s njim zatrudnila bila je članica osoblja njegovog kućanstva.

18.05.2011. 08:15:00
http://metro-portal.hr/arnold-koristio-ured-guvernera-kao-ljubavno-gnijezdo/58978/