« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
INMUSIC 2013

Arctic Monkeys stižu na INmusic

Arctic Monkeys postaju jedan od najvećih novih britanskih bendova, a ujedno su jedan od prvih bendova koji je iskoristio moć interneta za svjetski uspjeh.

Arctic Monkeys prvi put u Zagrebu
Arctic Monkeys prvi put u Zagrebu (INmusic)
Više o

ulaznice

,

popust

,

Arctic Monkeys

,

INmusic festival 2013

Popularni britanski indie rock bend Arctic Monkeys prvi puta dolaze u Zagreb! Alex Turner (vokal), Jamie Cook (gitara), Matt Helders (bubnjevi) te Nick O'Malley (bas gitara) nastupit će na INmusic festivalu koji se na Jarunu održava od 24. do 26. lipnja.

O kvaliteti Arctic Monkeysa osim milijuna prodanih albuma diljem svijeta svjedoče i brojne osvojene glazbene nagrade te nastupi na gotovo svim većim glazbenim festivalima. I ovog ljeta kao headlineri nastupaju na pozornicama festivalskih velikana poput njemačkih Hurricane i Southside, poljskog Open'er festivala, španjolskog Benicassim festivala, Super Rock festivala u Portugalu ili pak talijanskog Rock in Roma te francuskog Festival de la cité.

I najveći hrvatski open air festival osigurao je nastup ovih sjajnih mladih Britanaca čime se dodatno pojačava ovogodišnji line up koji zasad uključuje legendarne bendove Iggy and the Stooges i NOFX.

Arctic Monkeys postaju jedan od najvećih novih britanskih bendova. Osnovani su 2002. godine, a ujedno su jedan od prvih bendova koji je iskoristio moć interneta za svjetski uspjeh. Prvi album „Whatever People Say I Am, That's What I'm Not" izdan je 2006. godine te je postao najbrže prodavani debitantski album u britanskoj povijesti.

Hitovima poput „I Bet You Look Good on the Dancefloor" te „When the Sun Goes Down" oduševili su kritiku i osigurali brojne poklonike. Uslijedili su albumi „Favourite Worst Nightmare" (2007), „Humbug" (2009) te „Suck It and See" (2011), a tijekom karijere izdali su i live album „At the Apollo" (2008). Novi materijal očekuje se ove godine pa bi publika INmusic festivala mogla prvi puta uživo čuti nove pjesme. Album bi, prema najavama, mogao odlikovati još žešći zvuk, a neki ga glazbeni eksperti opisuju kao jedan od najočekivanijih albuma 2013. godine.

Ulaznice za INmusic festival 2013 se po redovnoj cijeni od 349 kuna prodaju u svim poslovnicama Tisak media centra, a mogu se naručiti i putem Tisak media webshopa.

Poseban popust do 25. veljače mogu iskoristiti studenti i srednjoškolci te svoju ulaznicu nabaviti za samo 299 kuna, a sve informacije o ostvarivanju popusta, kao i točne adrese prodajnih mjesta, mogu se pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala.

Mladi i uspješni Arctic Monkeys spadaju na popis bendova čiji se koncert jednostavno mora posjetiti. Ljeto će brzo doći, zato požurite po svoju ulaznicu.

06.02.2013. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh