« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
FESTIVALI

Sziget festival najavio nova imena

Sziget je festival s etabiliranim imenima
Sziget je festival s etabiliranim imenima (Sziget festival)
Više o

Sziget Festival

,

Blur

,

Nicky Romero

,

Boyz Noize

,

Deichkind

Sziget je festival na kome posjetitelji proširuju svoje muzičke vidike i saznaju za izvođače koji nisu uvijek afirmirani. Kao i prijašnjih godina, i ove će publika imati priliku gledati nastupe zvijezda na otvorenom, kao i u velikim šatorima za 8 do 10 tisuća ljudi.

Prvi potvrđeni headliner je Blur, što je samo po sebi dovoljna pozivnica za dolazak na festival, a među novim imenima većina će nastupati na pozornicama Arena i A83. Na Areni će, recimo, nastupiti electro DJ s primjesama techna Boyz Noize, kojeg je Rolling Stone uvrstion među Top 10 svjetskih DJ-a.

Bombastične pjesme i opake remixeve predstavit će Nicky Romero, a njemački hip hoperi iz Deichkinda također su potvrdili nastup koji će sigurno napaliti publiku trampolinima, jastupima i PVC odjećom.

Uz navedene, nastup su potvrdili austrijski Parov Stelar Band, jedan od najvećih španjolskih DJ-a Oscar Mulero, dok će u šatoru A83 nastupati Hadouken!, belgijski rokeri Triggerfinger i punokrvna gitaristička ekipa The Bots.

Na glavnoj će pozornici uz headlinere nastupati i punk-rock legende Die Arzte, reggae dancehall ekipa Seeed i mlada Azalia Banks.

Evo i najavnog videa:

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima.

Više informacija na:

www.sziget.hu

www.szigetfestival.si

www.facebook.com/SzigetFestivalSlovenia

04.02.2013. 05:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh