« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
MRS. CARTER

Kreće službena pretprodaja karata za Beyonce

Zagrebački koncert je drugi je koncert na turneji te hrvatska publika još jednom ima priliku među prvima svjedočiti spektakularnom događaju

Beyonce je u Zagrebu 17. travnja
Beyonce je u Zagrebu 17. travnja (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

koncert

,

Beyonce

,

cijena ulaznica

,

The Mrs. Carter Show

Službena promoterska pretprodaja ulaznica za spektakularni koncert Beyoncé počinje sutra, 8.2. u 9 sati i traje do nedjelje, 10.2. u 17 sati. Kupovinu ulaznica za vrijeme promotorske pretprodaje moguće je ostvariti online na www.eventim.hr te na 2 službena Eventimova prodajna mjesta u Zagrebu: Ticket Shop, Jurišićeva 2a i Ticket Shop, Arena Centar, Lanište 32.

U nedjelju (10.2.) u 17:00 prestaju sve aktivne pretprodaje.

Redovna prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedjeljak, 11.2. u 9 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr. (Na navedenoj web adresi se nalazi i popis svih prodajnih mjesta).

Službena fan klub pretprodaja ulaznica počela je 6.2. isključivo za fanove registrirane putem službene web stranice www.beyonce.com. Zbog očekivanog velikog interesa za koncertima na novoj turneji. Beyoncé je na taj način odlučila pokazati zahvalnost svojim najvećim obožavateljima nagradivši ih s mogućnošću ranije kupnje.

Adria entertainment ponosno najavljuje jednu od najvećih glazbenih zvijezda današnjice - Beyoncé , koja će u sklopu svoje svjetske turneje posjetiti Zagreb. Pop diva će 17.4.2013. održati koncert u Areni Zagreb.

Zagrebački koncert je drugi je koncert na turneji te hrvatska publika još jednom ima priliku među prvima svjedočiti spektakularnom događaju koji će se kasnije prepričavati. Europski dio turneje "The Mrs. Carter Show" počinje 15. travnja.

U posljednje tri godine ovo je njezina prva turneja, a obuhvatit će dvadeset europskih gradova, uz Zagreb nastupiti će u Dublinu, Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Ulaznice su zagrebački koncert koji će se održati 17.4.2013. su podijeljene u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:

PL 1, PL2, PL8 - BEYHIVE (ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE, PARTER - 370 KN

PL 3 - VIP LOŽA - 800 KN

PL4 - SJEDENJE 1 - 420 KN

PL5 - SJEDENJE 2 - 360 KN

PL 6 - SJEDENJE 3 - 330 KN

PL 7 - SJEDENJE 4 - 220 KN

07.02.2013. 13:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh