« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
CYBERWARS

Anonymousi proglasili cyber rat Izraelu

Iako su se Izraelci pohvalili kako su odbili sve napade, Anonymousi su napravili stranice s osobnim podacima, ID brojevima kartica i mailovima 5 tisuća vladinih dužnosnika

Anonymousi proglasili Operaciju Izrael
Anonymousi proglasili Operaciju Izrael (Screenshot)
Više o

hakeri

,

Anonymous

,

hackeri

,

haktivizam

,

cyber ratovanje

,

Operacija Izrael

Anonymous, haktivistička grupacija našla je nove neprijatelje kojima je počela zadavati glavobolje. Naime, Anony su objavili cyber rat Izraelu, započevši s objavom osobnih informacija 5 tisuća dužnosnika. 

Prvo su poslali poruku izraelskoj vladi, koju možete vidjeti na dnu članka:

"Primjetili smo da izraelska vlada uporno ignorira upozorenja o kršenju ljudskih prava, gašenju interneta u Izraelu i zlostavljanju vlastitih građana, kao i građana susjednih država. Studeni 2012. godine bit će mjesec za pamćenje za izraelske obrambene snage i osobe zadužene za internetsku sigurnost. Izraelska Vlado, ovo je/postat će cyber rat."

Iako su se Izraelci pohvalili kako su odbili sve napade, Anonymousi su napravili stranice s osobnim podacima, ID brojevima kartica i mailovima 5 tisuća vladinih dužnosnika, srušivši usput 700 sajtova, uključući onaj od Bank of Jerusalem, Ministarstva obrane, predsjedničke službene stranice i slične.

Proglas Anonymousa

19.11.2012. 13:53:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    19.11.2012. 14:01
    Yes,bravo,to,samo naprijed,
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh