« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Anonymousi pozivaju na svrgavanje američke vlade

Anonymousi kažu da ne žele prihvatiti da žive u policijskoj državi, gdje su sudbine kontrolirane i provodi se teror pojedinaca zbog novca

Anonymousi otvoreno pozivaju na rušenje vlade
Anonymousi otvoreno pozivaju na rušenje vlade (Anonymous)
Više o

Anonymous

,

svrgavanje vlasti

,

promjena vlasti

Anonymousi su otišli najdalje do sada i pozvali na rušenje i uništenje američke vlade putem svog YouTube kanala. Razlog ovakvom pozivu na drastične mjere su zakoni koji su hakere izjednačili s teroristima, čemu se Anonymousi oštro protive.

Anonymousi ne poriču hakerske napade, no postavljaju pitanje koga to oni teroriziraju i pozivaju sve aktiviste da zajedno krenu u akciju rušenja vlade. 

Kako kažu u prilogu, najmanje tri zadnja izbora za američkog predsjednika bila su potpuno besmislena, jer isti lobisti i iste korporacije vladaju SAD, pa oni žele prvo uništiti ovu vlast kako bi se mogla izgraditi nova.

Izrijekom kažu: Ovom porukom otvoreno pozivamo na svrgavanje ove američke vlasti!

Među glavnim zamjerkama i zahtjevima za promjene u SAD, Anonymousi kažu da ne žele prihvatiti da žive u policijskoj državi, gdje su sudbine kontrolirane i provodi se teror pojedinaca zbog novca, zahtijevajući i slobodu od poreza.

Ne žele dopustiti FED-u upravljanje financijama, niti ukidanje prava na zdravstvenu skrb, tvrdeći da su svi pokušaji promjena bili neuspješni samo zato što su bili mirni i kažu da je došlo vrijeme za drugačiji nastup, koji očito može i treba biti nasilan, zaključuju Anonymousi.

Pogledajte video:

23.01.2013. 16:39:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh