« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
WE ARE THE LEGION

Anonymous prijeti Facebooku, Twitteru i vladi SAD

POGLEDAJTE VIDEO: Ukoliko Megaupload ne bude online u roku od 3 dana, hakeri najavljuju rušenje najvećih svjetskih servisa

Anonymous protiv novog svjetskog poretka
Anonymous protiv novog svjetskog poretka (Anonymous)
Više o

Facebook

,

YouTube

,

hakeri

,

FBI

,

hakeri

,

DDoS napad

,

Twitter

,

Anonymous

,

Megaupload

,

Xbox Live

,

rušenje stranica

Nakon što je FBI u suradnji s policijama nekoliko zemalja srušio Megaupload i pohapsio vlasnike ovog internetskog servisa, iako ministarstvo pravosuđa SAD stvarno nema nikakve veze s Hong Kongom i Novim Zelandom, Anonymousi ponovno prijete.

Već tijekom istog dana srušene su stranice FBI-ja i niza vladinih agencija, a najavljuje se udarac koji bi mogao biti najveći u povijesti - mete napada bit će UN, Facebook, Twitter, YouTube, Xbox Live, Capital One i američke banke.

Snagu su Anonymousi pokazali već dovoljno puta da ih treba shvatiti ozbiljno, tako da ponedjeljak lako može postati dan kada je Internet zamro, jer će najveće svjetske društvene mreže biti zbrisane, barem na nekoliko sati.

Anonymousi najavljuju rušenje Facebooka već mjesecima, i tvrde da imaju resurse za tako velik napad, unatoč činjenici da je Zuckerbergova ekipa napravila sve kako bi smanjila ranjivost Facebooka na DDoS napade.

Poruka Anonymousa vezana za novi svjetski poredak i ulogu Interneta u tome:

 

22.01.2012. 08:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh