« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
NOVOSTI

AMD Radeon PRO W6600 grafički akcelerator dostupan u prodaji

Grafički akceleratori serije AMD Radeon PRO W6000 opremljeni su novim značajkama i tehnologijama

AMD Radeon PRO W6600
AMD Radeon PRO W6600 (Arhiva)
Više o

AMD

,

AMD Radeon PRO W6600

,

grafički akcelerator

Kao dio nove AMD Radeon PRO W6000 serije predstavljene u lipnju, grafički akcelerator AMD Radeon PRO W6600 sada je dostupan za kupnju u Schneider-Digital u Njemačkoj po cijeni od 640 EUR bez PDV-a. 

Radeon PRO W6600 grafički akcelerator pomno je dizajniran za radne zadatke koji zahtijevaju ultra visoke performanse. Temelji se na AMD RDNA 2 arhitekturi, Radeon PRO W6600 pruža nove nivoe performansi i efikasnosti za zahtjevna radna opterećenja arhitektonskog dizajna, medijske projekte ultra visoke razlučivosti, složeno projektiranje i inženjerske simulacije, kao i hardverski ubrzani Raytracing, napredne aplikacije za uređivanje slika i video zapisa, itd...

Grafički akcelerator AMD Radeon PRO W6600 za radne stanice pruža optimalnu cijenu i performanse za širok dijapazon radnih opterećenja, uključujući CAD (Computer-Aided Design) i AEC (Architecture, Engineering and Construction) aplikacije, kao i za interaktivno iscrtavanje i vizualizaciju proizvoda i automobilski dizajn, 3D modeliranje i animacija i još mnogo toga

Grafički akceleratori serije AMD Radeon PRO W6000 opremljeni su novim značajkama i tehnologijama, uključujući:

  • Nagrađivana AMD RDNA 2 arhitektura na naprednom 7nm proizvodnom procesu, AMD RDNA 2 arhitektura predstavlja niz naprednih funkcija koje profesionalnu grafiku podižu na nove nivoe performansi i efikasnosti.

  • Poboljšane računalne jedinice s hardverskim ubrzanjem Raytracinga u stvarnom vremenu- Poboljšane računalne jedinice (CU) s Ray Acceleratorima nude do 46 posto brže iscrtavanje od Radeon PRO grafičkih kartica zasnovanih na arhitekturi prethodne generacije u SOLIDWORKS Visualize 2021. Podrška za zasjenjivanje s promjenjivom brzinom (VRS) pruža fotorealistične izglede u realnom vremenu i iscrtavanje.

  • AMD Infinity Cache -32 MB zadnjeg nivoa predmemorije podataka integrirano u GPU, dizajnirano je za smanjenje kašnjenja i potrošnje energije, omogućavajući da AMD Radeon PRO W6600 da isporuči najveće performanse za radne stanice do sada.

  • Memorija pametnog pristupa- Otključava veće performanse za ključna profesionalna radna opterećenja dajući stolnim procesorima AMD Ryzen 5000 serije ili odabranim stolnim procesorima AMD Ryzen 3000 serije, pristup cijeloj grafičkoj memoriji velike brzine GDDR6.

  • AMD Radeon PRO Viewport Boost -Dizajnirano za današnja profesionalna opterećenja i kompatibilan softver koji pomaže pri povećanju performansi unutar okvira za prikaz s velikim i kompleksnim modelima projekta.

  • Certificirano za vodeće profesionalne aplikacije - AMD nastavlja raditi s vodećim proizvođačima profesionalnih softverskih aplikacija kako bi osigurali da su AMD Radeon PRO grafičke kartice napravljene za zahtjevna okruženja 24 sata dnevno i testirane po izuzetnim standardima, pružajući stabilnost i pouzdanost koju zahtijevaju profesionalci radnih stanica. 

Piše: Sanja Ledinek
07.09.2021. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh