« Knjiga
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
WTF?!

Amazon obrisao više od 500 loših ocjena dodijeljenih knjizi Hillary Clinton

U borbi između poklonika Hillary Clinton i Donalda Trumpa stradavaju - knjige

Nije joj se svidjelo?
Nije joj se svidjelo? (Arhiva)
Više o

Hillary Clinton

,

Amazon

,

recenzije knjige

Hillary Clinton, kandidatkinja koja je 2016. godine od Donalda Trumpa izgubila bitku za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država, nedavno je objavila četvrtu po redu knjigu, ovaj puta memoare pod naslovom What Happaned. U knjizi na više od 500 stranica opisuje tijek kampanje, vlastite probleme, javne sukobe sa sadašnjim američkim predsjednikom i razloge zbog kojih je izgubila najvažniju bitku u životu.

Memoari su objavljeni ovog utorka, a već samo nekoliko sati nakon što su osvanuli u knjižarama, na Amazon.com objavljeno je više od 1 500 ocjena korisnika koji su bili ili zgoženi ili oduševljeni knjigom.

Amazon dozvoljava korisnicima da ocjenjuju proizvode recenzijom i ocjenom između 1 do 5 zvijezdica, a više od 500 ocjena izbrisano je jer iz tvrtke ne vjeruju da je moguće da bi tako veliki broj ocjena mogao biti dodijenjen u tako kratkom roku, a da bi one pritom mogle biti tako drastično različite. 

Vjeruje se da se od svih objavljenjih ocjena, samo njih 338 temelji na pročitanoj knjizi, pa preostaje samo pretpostavljati s kojim su ciljem osvanule sve ostale.

Prema komentarima i recenzijama koje su korisnici ostavljali, mnogi od njih "i dalje su uz nju" dok drugi tvrde "da je izgubila, a najbolja osoba na svijetu je pobjedila, Donald Trump".

Očekivalo se da će će memoari izazvati kontroverziju, no postavlja se pitanje je li knjiga kontroverzna svojim sadržajem ili samo već svojom prisutnošću koju neki shvaćaju kao osobnu uvredu na vlastite političke stavove.

Izvor

Piše: Andrea Holi
15.09.2017. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh