« Život
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
HIK!

Alkohol koji treba izbjegavati na uredskim zabavama

Martini udara gotovo najjače - pun alkohola i šećera, privlačnog okusa i izgleda lako zavedete neiskusne, a posebno se čuvajte omiljenog partijanerskog pića ...

Čuvajte se koktela
Čuvajte se koktela (Shutterstock)
Više o

božićni praznici

,

Božićna zabava

,

alkohol

,

savjeti

,

kokteli

,

likeri

Blagdansko vrijeme donosi i uredske zabave kod partnera, a sve više tvrtki organizira i interne zabave kako bi se zaposlenici zabavili i opustili prije božićnih blagdana. No, tu postoji i loša strana - mogućnost da vas savlada alkohol i napravite nešto što ćete žaliti godinama.

Za početak, u širokom luku izbjegavajte koktele. Uredske zabave rijetko počinju navečer, obično se radi o kraju radnog vremena kad ste već umorni, a možda i gladni. Kad u tu kombinaciju dodate koktele za koje nikad ne znate koliko alkohola sadrže, blamaža je udaljena samo još jedan srk ... 

>> Kokteli za horoskopske znakove >>

Jednako tako, loše mogu djelovati i likeri - ukusni su, lako se piju, a kako su prepuni šećera uz više nego pristojan udio alkohola, lako će vam lupiti u glavu.

Martini udara gotovo najjače - pun alkohola i šećera, privlačnog okusa i izgleda lako zavedete neiskusne, a posebno se čuvajte omiljenog partijanerskog pića - votke i energetskog napitka.

>> Ideja za božićni tulum s veselom razmjenom poklona >>

Takvu kombinaciju nerijetko piju veseli partijaneri u večernjem izlasku, no gluposti koje tamo radite u uredu jednostavno neće proći nezapaženo i nekažnjeno.

Uzdravlje!

22.12.2014. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh