« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Akustični koncert Nikole Marjanovića u Studiju Smijeha

Prvi bend osnovao je u drugom razredu srednje škole, a njegov autorski bend SANE zaslužio bi i filmsku priču

Nikola Marjanović u Studiju smijeha
Nikola Marjanović u Studiju smijeha (Studio Smijeha)
Više o

koncert

,

Studio smijeha

,

Nikola Marjanović

Studio Smijeha osim za stand-up komediju savršeno je mjesto i za akustične koncerte! Savršena atmosfera interijera poslužit će kao odlična kulisa za glazbu.

Prvi takav koncert možete posjetiti u utorak, 11. prosinca i doživjeti nešto posebno. Za glazbu će se pobrinuti Nikola Marjanović, jedan od najboljih vokala Hrvatske, a i šire.

Nikola je odrastao u glazbenoj obitelji te nije čudno da se od najranijih dana bavi glazbom. Prvi bend osnovao je u drugom razredu srednje škole, a njegov autorski bend SANE zaslužio bi i filmsku priču: nastao je slučajno na hodočasničkom putovanju u Indiju kod Sai Babe gdje mu je kanadski producent ponudio da formira bend s kolegom Velimirom Ljubićem i snimi autorski album.

To se i dogodilo, te su dečki dobili priliku surađivati s poznatim imenima suvremene internacionalne rock scene. Nakon te faze Nikola Marjanović odlučuje se za solo karijeru.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti online http://studiosmijeha.hr/predstava/nikola-marjanovic-acoustic-live/ i na blagajni Studija Smijeha svaki dan kad ima predstave od 19 do 21 sat, osim ponedjeljkom.

07.12.2018. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh