« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
NAJAVE

AKC Attack i sjajan tjedan

AKC Attack i opet ima svašta za birati ovoga tjedna, dobro pročitajte i izaberite što vas sviđa

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

tjedni program

,

AKC Attack

Self Care: Naš odnos s psihologijom

Nakon kratke pauze, evo nas opet. Vidimo se sljedeći četvrtak u Medici u već standardnom prostoru Infoshopa Knjižnice Pippilotta!

Često se kaže da ljudi koji idu studirati psihologiju to svjesno ili nesvjesno čine jer žele riješiti upravo svoje probleme, makar to bilo nešto između anegdote i šale se može razlučiti jedna interesantna poanta. Znanje iz psihologije se često konzumira od strane osobe radi želje direktne primjene na nju samu, svojevrsni upisani akcijski potencijal. To povezano s društvom u kojem su se društveni problemi individualizirali te gdje (prepoznavanje) mentalnih bolesti rapidno raste, se ta mlada i fragmentirana znanost čini kao logično mjesto traženja odgovora na probleme današnjice.

No je li je rješenje unutar gabarita onoga što danas pojmimo kao self-care pa tako i self-help?

be there or be whatever, all is good

5 YEARS OF VOLTA W/ LCY

24.3.2023. // 23:00 - 06:00 // 10 EUR

24.3. u prostorima AKC Attack-a VOLTA slavi pet godina aktivnosti na sceni s jednim od trenutno najbitnijih i najzanimljivijih imena eksperimentalne UK Bass scene - LCY! Kao lokalni support nastupaju Voltini rezident DJ-evi: Kornet, Oberan, Babilonska i ASU.

DUB AFFAIR W/ SANDOKAN HIFI & OLD LADY SOUNDYSTEM

25.3.2023. // 22:00 - 06:00 // 6 EUR

The Roots Rock Reggae Special!

25.3.2023. // 22:00 - 06:00 // DVA SOUNDSYSTEMA // 6 €

A session called Dub Affair where these two sounds unite to bring you music delight!

From Hannover to Zagreb, the mighty:

SANDOKAN HIFI SOUNDSYSTEM

Roots & Culture Sound System osnovan 2006. u Hannoveru. Prije selidbe u Zagreb Sandokan HIFI djeluje u Berlinu od 2009. do 2015. Od svojih početaka prigrlio je DIY etiku koja se očituje u sessionima kao što su Radical Roots, Liberation Skank i Dub Disorder koje organizira u Njemačkoj prije dolaska u Zagreb. Zbog svega navedenog, program Dub Disorder, na kojemu je rezident, Alex je obnovio upravo u prostoru AKC Medike. Kroz sedam Dub Disorder sessiona koje je organizirao, Zagrebom su prošli brojni Reggae i Dub aktivisti poput Yugoa Taguchija, Stereofreezed Soundsystema, Jamcoast Soundsystema, Rockers Dub Master Soundsystema i drugih. Alex također sudjeluje u Escape The City Festivalu gdje sa Sandokan HIFI Soundsystemom osigurava zvuk na beach stageu. Glazbeni pristup Sandokan HIFIja najbolje se može opisati kao duboka ljubav prema

21.03.2023. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh