« Život
objavljeno prije 12 godina
LUKSUZNI PROZORČIĆI

Adventski kalendar Harrodsa - brod, kuhinja i satovi na poklon

Najveća robna kuća u Londonu počela je prodavati veliki adventski kalendar s luksuznim proizvodima

Harrods
Harrods (Facebook)
Više o

pokloni

,

Božić

,

Harrods

,

adventski kalendar

Londonska robna kuća Harrods ima u svojoj ponudi adventski kalendar po cijeni od milijun dolara (720.000 eura), a uključuje brod i kuhinju, objavila je u utorak ta ugledna kuća. Kalendar koji je izradio njemački proizvođač sportskih automobila Porsche, proizveden je u pet primjeraka, jedan za svaki kontinent. Primjerak koji se prodaje u Harrodsu jedini je raspoloživ u Europi.

Kalendar je ustvari golemi kvadar visok 1,75 m, a iza 24 prozorčića umjesto čokolade kriju se luksuzni Porscheovi proizvodi.

U jednom od prozorčića je sat po cijeni od 100.000 eura (140.000 dolara), u drugom par sunčanih naočala izrađenih od zlata, a u trećem puceta za manšete. Skuplji darovi poput kuhinje i broda dugog 8,5 m naslikani su na osvijetljenim pliticama.

Odgovarajući na pitanje je li kalendar u Božićnom duhu, glasnogovornik Harrodsa je rekao: "Obraćamo se svim kupcima, onima koji žele plišanog medu za 25 funta (29 eura), ali i onima koji žele proizvod za milijun dolara kao što je ovaj".

Harrods, utemeljen sredinom 19. stoljeća, ove godine je kupila katarska tvrtka. Ta najveća robna kuća u Londonu prodajne površine 90.000 četvornih metara, nudi najraznovrsnije luksuzne proizvode, od najboljeg kavijara beluge, preko 350 vrsta sireva, do "visokokvalitetnih mirisa".(hina/metro-portal)

10.11.2010. 08:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh