« Seks
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
PRIPAZITE :)

8 najčešćih pogrešaka u krevetu

Gospodo, htjeli vi to ili ne, potrebno se spustiti dolje i odraditi svoj posao kao pravi muškarac...

Znate li što radite?
Znate li što radite? (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

Muškarci su savršeni u kreveti, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava... pa evo glavnih pogrešaka:

Prva pogreška je dakle nedostatak higijene. Kažu muški savjetnici da je pametnije skinut stidne dlake jer eto manje je mjesta za neugodne mirise, a i vaša alatka izgleda nešto veća. Slažemo se da treba voditi brigu o higijeni, ali ovo potonje o brijanju izgleda više kao plod muške mašte i želja da se barem vizualno nadoda koji centimetar. Mi bradonje, a i većina dame znaju da su to u najmanju ruku bedastoće.

Druga pogreška je preskakanje prijeko potrebne predigre, a koja može biti u raznim formama, od ljubljenja, intimnog diranja, masaže, zadovoljavanja pa sve do oralnog seksa. Djelomično točno jer svi znamo da je nekad najbolji seks, onaj na brzaka, bez okolišanja. Samo treba prepoznati pravi trenutak za takav seks.

Treća pogreška je nedostatak oralnog zadovoljavanja dame. Gospodo, htjeli vi to ili ne, potrebno se spustiti dolje i odraditi svoj posao kao pravi muškarac. Tu se slažemo.

Tihi seks je četvrta pogreška, stoga sljedeći puta kad vam bude to omogućeno budite glasni  i jasni. I vi i ona. Doduše, posljednji trendovi porno industrije da je u porastu upravo suprotno, tihi i tajni seks gdje se akteri skrivaju od, primjerice, ukućana.

Svih osam pogrešaka pročitajte na portalu Gentleman.hr

15.03.2019. 21:38:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    16.03.2019. 11:29
    znači mora se oralno
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh