« Seks
objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana
SAVJETI

Male varijacije u seksualnim pozama rade čuda!

Najlakši način za osvježiti seksualni život je uvođenje nečeg novog, primjerice nove poze

Šarajte malo...
Šarajte malo... (Arhiva)
Više o

seksualne poze

,

žlica

Rutina je zapravo prilično nepožljna stvar, bez obzira o kojem se segmentu života radilo - naravno, najgore je kad zavlada spavaćom sobom...

Ipak, ma koliko mi mislili da se to neće dogoditi, na kraju priče monotonija zavlada i u krevetu, a onda je vrijeme za nešto novo.

Najlakši način za osvježiti seksualni život je uvođenje nečeg novog, primjerice nove poze. Ne trebate raditi akrobacije. Dovoljno je napraviti varijaciju na dobru, staru pozu žlice. Ovaj položaj osobito vole žene jer je vrlo intiman te se u njemu osjećaju zaštićeno.

U pozi žlice muškarac ulazi u ženu straga, a istovremeno ju može zagrliti i ljubiti.Žena može prekrižiti noge i penetraciju učiniti intenzivnijom. 

Ako želite ovu pozu dići na višu razinu s boka se okrenite na leđa. Odnosno, neka muškarac legne na leđa, a vi lezite na njega. Neka vas primi za bokove i diktira intenzitet penetracije.

Isto tako, muškarac se može osloniti na uzglavlje ili na zid te je sada u polusjedećem položaju. Žena sjedi u njegovom krilu, a ruke može prebaciti iznad glave i "naopako" ga zagrliti. 

U ovom položaju dolazi do duboke penetracije, a ako želite još jači doživljaj, prekrižite noge. Iz varijacije poze žlice možete prijeći u pozu kaubojke ili klasični doggy style. 

Bilo kako bilo - igrajte se malo!

16.03.2019. 21:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh