« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
ŽIVIO INTERNET!

7 razloga zašto volimo internet

Neke stvari nam je uzeo, ali nam je zasigurno puno toga dao - mnogi ne mogu zamisliti život bez interneta, a vi?

Internet
Internet (Free Digital Photos)
Više o

internet

,

Stjepan Hauser

,

Luka Šulić

Internet je "ubio" enciklopedije, savršene bivše ljubavi, pravopis, ljubavna pisma i strastvene rasprave o činjenicama, no brojne stvari koje danas podrazumijevamo bez interneta ne bi bile moguće. Izdvajamo neke od njih:

1. Brži put do uspjeha i nova radna mjesta
Violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, Justin Bieber i Arctic Monkeys samo su neki od primjera kako internet može biti odskočna daska za poslovni uspjeh. Internet nam može pomoći i da pronađemo posao.

>>Kako pronaći posao preko YouTubea?

2. Upoznavanje ljubavi života ili prijatelja za cijeli život
Internet nam je dao dodatna mjesta za upoznavanje što posebno pomaže sramežljivim i introvertiranim osobama. Ljubavi i prijateljstva se rađaju na specijaliziranim stranicama za upoznavanje, ali i putem online igrica, foruma,...

3. Održavanje međunarodnih prijateljstava
Danas je puno lakše ostati u kontaktu s osobama koje žive u drugim zemljama ili čak na drugim kontinentima. Video-chatovi, mailovi i društvene mreže pružaju sasvim nove mogućnosti komunikacije s prijateljima koje smo upoznali negdje na putu.

4. Shopping revolucija
Online trgovine otvorene su 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a uz nekoliko klikova i malo spretnosti možemo ostvariti najpovoljniju kupnju. Još čekamo da padnu cijene dostave u Hrvatsku.

5. Udobnost
Na internetu možemo rezervirati/kupiti karte, hotele, ulaznice,.... učiti strane jezike, širiti svoja znanja, naknadno pogledati televizijske emisije koje nas zanimaju i još puno toga a sve iz udobnosti vlastitog doma.

>>Cool stvari koje možemo naučiti na internetu

6. Znanje
Zbog velikog broja izvora informacija, možemo doći do najrazličitijih znanja i objektivnih, necenzuriranih vijesti. Naravno, to istovremeno predstavlja velik izazov jer je u moru podataka ponekad teško prepoznati ono bitno.

7. Besplatne igre, glazba, filmovi, novine
Bilo legalnih ili ilegalnih, internet je prepun besplatnog sadržaja.

19.04.2011. 22:20:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    20.04.2011. 01:13
    ili nisam pričitao ili ste zaboravili upisati porno sajtove
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh