« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE :)

5 stvari koje neodoljivo privlače žene

Znanstvenici su odlučili pomoći muškarcima i otkriti male promjene koje bi ih u potpunosti mogle transformirati u očima žena

Ovako će vas gledati... :)
Ovako će vas gledati... :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

Što je ženama privlačno - to bi htio znati svaki muškarac, no univerzalnog odgovora na to ipak nema... no, sve kako je u digitalno doba sve teže pronaći partnericu, situacija se čini bezizlazna dobrom dijelu muške populacije.

Međutim, znanstvenici su im odlučili uskočiti u pomoć i otkriti male promjene koje bi ih u potpunosti mogle transformirati u očima žena, prenosi Independent.

Brada - najčešće nam se čini da su žene podijeljene oko muškaraca s bradom. Međutim, izgleda da baby face, ipak, slabije stoji nasuprot guste i uređene brade. Istraživanje iz 2013. godine analiziralo je 4 looka brade: potpuno obrijana, vrlo kratka brada, punija brada i dugačka. 

Crvena boja - poznato je da ženama crvena boja najbolje pristaje, ali istraživanje je otkrilo da jednako vrijedi u suprotnom smjeru. Analizirajući ispitanike iz Kine, SAD-a, Engleske i Njemačke znanstvenici su otkrili da su isti muškarci bili puno privlačniji ženama kada su nosili crvenu košulju nego zelenu. 

Humor - unatoč važnosti izgleda, u dugogodišnjim vezama ipak je bitnije da se ugodno osjećamo s partnerom. Upravo zato ne čudi da je više studija utvrdilo da su ženama privlačniji duhoviti muškarci koji ih mogu nasmijati. 

Ožiljci i esktremni sportovi - spremnost na izazov uvijek je privlačna, a postoji i znanstvena potvrda jer je otkriveno da žene cijene muškarce koji je bave 'riskantijim' aktivnostima. Oni koji su se usudili na hobije poput brdskog biciklizma, ronjenja, utrka ili ostalih adrenalinskih sportova dobili su veću 'ocjenu'. 

Status - možda potvrđuje stereotip da su žene lude za bogatim muškarcima, ali istraživači sa Sveučiliša u Walesu dokazali su da nježniji spol doista preferira one koji se čine dobrostojeći.  

29.12.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh