« Muškarci
objavljeno prije 6 godina
ZAPAMTITE!

5 razloga zašto vas draga više ne voli

Svima nam se teško pomiriti s tim, ali kada ste ženi raspršili njezine iluzije o princu na bijelom konju - ljubavi je kraj

Ono kad dobijete pedalu...
Ono kad dobijete pedalu... (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

prekid veze

,

odljubljivanje

Postoje tihi znakovi koji su uvod u odljubljivanje. Svima nam se teško pomiriti s tim, ali kada ste ženi raspršili njezine iluzije o princu na bijelom konju - ljubavi je kraj. A isključivi krivac za to ste vi, dragi moj gospodine.

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su prvi koraci koji vode do ohlađivanja njenog srca.

Ženama je izuzetno važan i humor koji, ako izostane, unosi dosadu u vezu. A kada se počnu gomilati, to su "sitnice" preko kojih je malo koja žena spremna preći i voljeti vas "kao na početku veze".

I ne, neće vas odmah ostaviti ako ste je prevarili s drugom ženom (ali hoće nastavite li trčati za suknjama). Stvari su kudikamo suptilnije i bolje vam je držati oči širom otvorenima kako biste mogli reagirati na vrijeme i zadržati njenu ljubav.

Ne osjeća poštovanje

Svaka žena voli osjećaj poštovanja. Ona mora dobivati pažnju, da joj se pokazuje koliko znači i koliko je njena uloga nezamjenjiva. To je najbolji način za očuvanje veze, a svaka žena će partneru koji joj zna pokazati poštovanje uzvratiti višestruko.

Nedostatak intimnosti

Psihologinja dr. Judith Sherven kaže da svaka žena koja osjeća duboku povezanost s partnerom ima veliki potencijal za bezgraničnu ljubav.

Sve razloge pročitajte na portalu Gentleman.hr

14.04.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh