« Seks
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

5 pravila najboljeg prvog seksa

Može biti prava pravcata katastrofa ako ne pazite na neke stvari, pa evo pet koje garantiraju da se nećete izblamirati

Nemojte da poslije bude ovako...
Nemojte da poslije bude ovako... (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

prvi seks

,

nova partnerica

Dobar prvi seks s novom partenricom može biti prava pravcata katastrofa ako ne pazite na neke stvari, pa evo pet koje garantiraju da se nećete izblamirati.

1. Prezervativ - uvijek morate imati prezervativ sa sobom. Možemo mi sad biti fini i reći joj, ne očekujte seks nakon spoja, no vi ćete to željeti u svakom slučaju, pa budite spremni i ponesite ga sa sobom.

2. Mjesto - naravno, budite pametni i ne zovite je k sebi ako živite s roditeljima, to je definitivno loša ideja, a u slučaju da živite sami, potrudite se da vam stan izgleda makar relativno pristojno, jer rasturen stan ili soba loše djeluju na želju za seksom. 

3. Isprike - nikad, ali nikad se nemojte ispričavati ako vam je izvedba bila loša jer ćete samo pogoršati stvar.

4. Odmah poslije - kad ona izađe iz kreveta, a nije krenula po čašu vode ili do WC-a pa se vraća, i vi trebate izaći i krenuti za njom kako biste nastavili druženje. U slučaju da je odlučila otići kući, obavezno ponudite da je odvezete ili je otpratite do stanice busa ili tramvaja.

5. Malo više poslije - nikad nemojte reći da ćete joj pozvati taksi - em je više nikad nećete vidjeti, em će cijeli grad znati da ste obična muška svinja. 

Znanja imate (ako niste do sada), pa pronađite partnericu i krenite...

24.06.2017. 21:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh