« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
PRIPAZITE

Seks u moru - da ili ne

Postoje dva potencijalno prilično velika problema o kojima bi definitivno trebali voditi računa prije nego što se upustite u neku scenu iz romantičnog filma

Jeste li sigurni da je plaža pravo mjesto za seks?
Jeste li sigurni da je plaža pravo mjesto za seks? (Shutterstock)
Više o

more

,

seks

,

seks u vodi

Seks u moru, bazenu ili kadi je definitivno primamljiv, no neizbježno se postavlja pitanje koliko je seks na takvim mjestima zapravo siguran. Naime, postoje dva potencijalno prilično velika problema o kojima bi definitivno trebali voditi računa prije nego što se upustite u neku scenu iz romantičnog filma.

Bakterije - javne površine vode zapravo su odvratne. U rijekama, jezerima i moru nalaze se bakterije koje tijekom seksa ulaze u ženske spolne organe te mogu uzrokovati infekcije urinarnog trakta te razne vaginalne infekcije. Ista stvar vrijedi i za bazene, pogotovo ako nisu pravilno klorirani. Također, kada je pH vrijednost vode iznad svojih normalnih okvira, dezinfekcijska sredstva više neće biti učinkovita. Dodatan problem leži i u činjenici da razne bakterije i kemikalije koje se nalaze u vodi mogu uzrokovati mikro-poderotine na vaginalnoj sluznici koje povećavaju rizik od infekcije.

Trenje - pomalo paradoksalno, voda zapravo isušuje vaginu jer ispire prirodni lubrikant koji se stvara tijekom seksa. Zbog toga će doći do trenja koje uzrokuje dodatne mikro-poderotine i infekcije, neovisno o tome u kakvoj vrsti vode se nalazite.

23.06.2017. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh