« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
HE HE

Tri vrste seksa za duge veze i brak

Ako ćemo vjerovati autoru bestsellera Johnu Grayu, postoje tri vrste seksa koje bi svaki par trebao redovito upražnjavati kako bi im seksualni život bio dobar

Poradite malo na svom seksu...
Poradite malo na svom seksu... (Arhiva)
Više o

seks

,

brzinski seks

,

rutinski seks

Rutinski seks najgori je mogući seks koji vam zapravo u dugoj vezi ili braku niti ne treba, pa ako ćemo vjerovati autoru bestsellera Johnu Grayu, postoje tri vrste seksa koje bi svaki par trebao redovito upražnjavati kako bi im seksualni život bio dobar.

Brzinski seks - oralni ili pravi, jedini način da seks ostane redovita pojava u vašoj vezi i da se oba partnera osjećaju voljeno i željeno.

Domaći seks - onaj obični, bez velikih ideja i ludosti, ali temeljit - traje cca pola sata, od čega je najmanje pola predigra i stimulacija, a nakon njega dolazi maženje. Ovakvog bi seksa trebalo biti jednom do dva puta tjedno.

Gurmanski seks - kao što mu ime govori, radi se o hedonističkom seksu u kojem je glavno jelo - partner. Ulaže se puno vremena i truda u pripremu, romantični spoj je početak, a mora biti i pravi ambijent, seksi rublje ... apsolutno sve što će vas napaliti. Jednom tjedno bilo bi sjajno!

Ne časite ni časa...

25.06.2017. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh