« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
OPREZNO :)

4 stvari koje žene smatraju nevjerom

Poljubac i seksi poruke drugim ženama definitivno spadaju u nevjeru, no jednako tako i ove četiri stvari koje možda ne biste očekivali

Nevjera ne mora nužno biti fizička
Nevjera ne mora nužno biti fizička (Shutterstock)
Više o

prevara

,

nevjera

,

muškarci

Nevjera ne mora nužno biti fizička, barem to tako žene shvaćaju u određenim situacijama, pokazalo je istraživanje tvrtke YouGov. Naravno, poljubac i seksi poruke drugim ženama definitivno spadaju u nevjeru, no jednako tako i ove četiri stvari koje možda ne biste očekivali.

Aplikacije za upoznavanje - dovoljno je imati profil na nekoj od stranica za upoznavanje ili u njihovoj aplikaciji, tvrdi velikih 70 posto ispitanica, jer tu se radi o jasnoj namjeri i emocionalnom varanju koje pokazuje da nemate dovoljno povjerenja u vezu i osobu s kojom ste u vezi.

Večera s osobom koju privlačite - kao da nije dovoljno da vaša draga zna da vas kolegica s posla proždire očima, vi odlazite s njom na večeru?! E, to definitivno nije pametno i priličnih 40 posto žena to smatra nevjerom.

Gledanje pornofilmova bez partnerice - možda vam se ovo čini potpuno sumanutim, no tako ne smatra više od petine žena, preciznije njih 22 posto, jer je to njima čin nevjere... pa vi malo pripazite.

Špijunirate bivšu na društvenim mrežama - OK, nakon neke duge veze teško je izbjeći bivšu na društvenim mrežama jer su vam kontakti vjerojatno prilično isprepleteni, no ako baš pratite sve što radi, ravno petina žena osjećat će se prevareno...

Stoga, pripazite malo što radite... 

20.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh