« Seks
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
MA DA?

4 savjeta za bolju masturbaciju

Iako je mnogim ženama i dalje neugodno o tome razgovarati, vrijeme je da se opustite i istražite svoje tijelo

Istražite svoje tijelo i uživajte
Istražite svoje tijelo i uživajte (Arhiva)
Više o

samozadovoljavanje

,

savjeti

,

masturbacija

Žensko masturbiranje prestalo je biti tabu tema, pa donosimo savjete za žene koje još uvijek nisu dovoljno istražile svoje tijelo. 

Lubrikanti - slobodno se okušajte u korištenju lubrikanata. Ako niste same dovoljno vlažne, umasirajte ga na područje klitorisa i lagano u područje vagine te ćete se osjećati mnogo ugodnije. 

Opuštenost - osigurajte si dovoljno privatnosti te vremena tako da vam nitko ne smeta. Ako imate premalo vremena ili će vam nešto drugo stvarati pritisak cijelo vrijeme, odgodite za drugi put. Ugasite mobitel, uključite muziku koja će vas još dodatno stimulirati i uživajte u vremenu samo za sebe. 

Raznovrsnost - samozadovoljavanje može postati mnogo zabavnije ako unesete stimulaciju bradavica i klitorisa, ali i ostalih erogenih zona koje se razlikuju od žene do žene. Može vam pomoći i vizualiziranje seksualnih slika u glavi (pogotovo zadnjeg dobrog seksa s nekim tko vas privlači).

Vibrator - žensko masturbiranje može vam pomoći da lakše i bolje upoznate svoje tijelo. Za početak je bolje to činiti samo uz pomoć ruku, no za nakon nekog vremena možete unijeti inovacije u svoje rituale te koristiti vibrator. Postoje mnogi s izgledom pravog penisa, stoga možete osjećati izuzetno zadovoljstvo. 

30.08.2018. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh