« Seks
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

3 vrste seksa koje morate isprobati

Rutina oduzima uzbuđenje i dinamiku u seksu i ponekad se pretvara u pasivnu naviku umjesto u aktivno iskustvo

Promijenite nešto...
Promijenite nešto... (iStock)
Više o

seks

,

zaigrani seks

,

sportski seks

Seks se vrlo često pretvori u rutinu i iste situacije, koje posljedično stvaraju istu energiju. No,  rutina oduzima uzbuđenje i dinamiku u seksu i ponekad se pretvara u pasivnu naviku umjesto u aktivno iskustvo. 

Stoga, evo tri prijedloga za promjene... dobra, stvarno dobra:

Spiritualni seks - za razliku od sportskog seksa, ovdje su gibanja puno usporenija, a partneri sudjeluju sa svim osjetilima i stvarno su prisutni kod svakog dodira.Često uključuje duboko disanje, spore i ritmičke pokrete, kontakt očima koji stvara dodatnu vezu i jedinstveno tijekom seksualnog odnosa. 

Sportski seks - za one koji vole vježbati i spremni su probati nešto više, "sportski seks" može biti način da malo promijenite stvari. Ovdje je potrebno malo više fizičke aktivnosti kako bisteisprobali što više položaja. Kombinacija seksa i vježbanja prema dr. Cabeca: misionarski položaj, ostanite u položaju plank i vidite koliko možete ostati. Položaj u kojem možete dugo biti u čučnju također je jedna sporstska aktivnost i bilo koji položaj u kojem jedna osoba stoji, a druga se drži za partnera.

Zaigrani seks - uključivanje igranja u vašu vezu je odličan način kako poboljšati seksulani život. Postoji brojni razlozi zašto parovi prestaju biti intimni. Dr. Anna Cabeca objašnjava da stres može biti jedan od razloga. Stres se može umiješati u naše hormone i izazvati neravnotežu te smanjiti libido. Stoga, budite malo neozbiljni... svidjet će vam se, sigurno.

02.03.2019. 21:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    03.03.2019. 09:50
    spiritualni najbolji
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh