« Seks
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
AHA!

5 ključeva bržeg orgazma

Recimo, Kegelovepoboljšavaju njihove seksualne performanse jačanjem istih tih mišića, odnosno pomažu muškarcu da preuzme kontrolu nad ejakulacijom

Može se i brže
Može se i brže (Shutterstock)
Više o

orgazam

Orgazam je nekima nedostižan, drugima treba duugo do njega, a ima i onih koji bi to malo ubrzali, barem u situacijama kad nemaju previše vremena.

E, za takve, evo pet savjeta:

Bez alkohola - većina muškaraca zna koliko je teško postići i održati erekciju u pijanom stanju. Osim toga, alkohol otupljuje osjetila, odnosno tijelo ne reagira na seksualne podražaje. Ako ste u pijanom stanju kojim slučajem i sposobni za seks trebat će vam puno dulje da doživite orgazam. Pitanje je koliko će žena uživati u vašoj izvedbi.

Bez masturbacije prije seksa - masturbacija je sjajan način da otkrijete ponešto o svome tijelu i saznate što vas uzbuđuje. Ako muškarac ejakulira prije seksualnog odnosa, libido će oslabjeti i dulje će mu trebati da postignete orgazam.

Kegelove vježbe - povezujemo ih sa ženama. Preporučuje ih se za jačanje zdjeličnih mišića, osobito nakon porođaje. No, manje je poznato da ove vježbe koriste i muškarcima - poboljšavaju njihove seksualne performanse jačanjem istih tih mišića, odnosno pomažu muškarcu da preuzme kontrolu nad ejakulacijom. 

Mozak - ključ dobrog seksa je u glavi i to onoj na ramenima. Ne kaže se bezveze da je mozak najvažniji seksualni organ. Stres, anksioznost i umor mogu otežati postizanje vrhunca. Ako se ne možete koncentrirati na ono što radite, pokušajte prakticirati svjesno disanje. Ova tehnika dovodi nas u sadašnji trenutak, poboljšava cirkulaciju i budi osjetila.

Nove poze - ako uvijek radite istu stvar, neizbježno je da će doći do monotonije, a ona sa sobom nosi manjak želje i nezdaovoljavajući seksualni život. Postoji bezbroj položaja u seksu, isprobajte neke nove. Ne morate raditi nikakve akrobacije, dovoljno je da iz misionarskog prijeđete u prvi koji vam padne na pamet.

 

 

01.03.2019. 21:38:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    02.03.2019. 09:37
    treba zestoko se sexat
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh