« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE :)

3 tipa muškaraca koji privlače žene

Znate li što zapravo privlači žene? Vjerojatno mislite da znate, no bilo bi bolje da pročitate o čemu se zapravo radi kako biste mogli poraditi na tome

Kada vas ovako gleda ... napravili ste posao :)
Kada vas ovako gleda ... napravili ste posao :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Muškarci privlače žene nekim stvarima o kojima ne misle tako često kao o frizuri ili bradi, no upravo iz tog razloga trebaju znati tri stvari koje svaku ženu obaraju s nogu:

Muževnost - alfa mužjaci s velikom količinom testosterona pravi su magnet, kako ženama koje ih žele, tako i muškarcima koji bi dali sve da mogu biti poput njih.

Ono nešto - koliko god to sumanuto i nejasno zvučalo, to je jedan od glavnih faktora privlačnosti: svatko od nas zna barem jednog, naizgled neuglednog lika koji uvijek s tuluma odvede najbolju curu i sjedi u kafiću okružen s barem dvije za koje bi ostali muškarci ubili ... je li to samo osmijeh, talent ili seksi glas, nije potpuno sigurno, no sve zajedno ostavlja najbolji mogući dojam na žene.

Stil - za početak, birano društvo i odjeća, a nakon toga elegancija i pristojnost osvojit će svaku ženu. Za to vam ne treba gomila novaca već malo mozga i dobar kućni odgoj, kojeg na žalost ima sve manje.

26.11.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh