« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
PRIPAZITE

3 stvari koje stvaraju masne naslage na trbuhu

Vjerujemo da znate da su masne naslage oko struka i na trbuhu ujedno i najopasnije za zdravlje, pa evo što morate izbjegavati kako biste ih smanjili

Ovako nešto ne smijete uzgojiti
Ovako nešto ne smijete uzgojiti (Shutterstock)
Više o

debljina

,

sir

,

gazirana pića

,

masne naslage

,

trbuh

,

rafinirani šećer

Masne naslage na trbuhu su opasne za zdravlje, ponajviše od svih, a nisu baš ni pretjerano estetske, pa bez obzira koji od ova dva razloga smatrate dobrim za početak skidanja istih - napravite to što prije.

Kako biste postigli koliko-toliko ravan trbuh, prva stvar koju morate napraviti jest izbjegavati ove tri stvari u prehrani, jer one najučinkovitije talože masti na trbuhu

Gazirana pića - vjerovali ili ne, dovoljna je jedna do dvije čaše gaziranog pića dnevno da se masnoće oko struka nakupljaju čak pet puta brže. Uz to, goleme količine šećera u tim napitcima uzrokuju želju za hranom, a hrana želju za pićem ... jasno vam je kud to vodi.

Rafinirani šećer - tu imate puno više posla, jer šećer se uspješno skriva u velikom broju namirnica, no za početak će biti dovoljno izbjegavati one najočitije - kekse, kolače i ostale slatkiše, zatim raznorazne kupovne preljeve i sličnu hranu.

Sir - da, sir ... znamo da će to mnogima teško pasti, no kupovni sirevi rijetko su dobri za vas, naročito oni jeftini jer se zapravo radi o mješavinama prepunim zasićenih masti koje se dokazano lijepe oko trbuha.

Eto, pokušajte dva tjedna izbaciti navedene namirnice iz prehrane, rezultati će biti kao da ste bili na dijeti!

14.05.2016. 16:16:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh