« Život
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE!

3 stvari koje se NE rade u braku

Parovi koji imaju prilično uspješne veze izbjegavaju sve što bi moglo narušiti njihovu idilu

Malo više odgovornosti...
Malo više odgovornosti... (Arhiva)
Više o

brak

,

savjeti

,

uspješan brak

,

uspješna veza

Uspješna veza ili brak mnogima je tek sanak pusti i stalno se pitaju gdje zapravo griješe kad im veze odlaze u prošlost.

Recept je jednostavan - parovi koji imaju prilično uspješne veze izbjegavaju sve što bi moglo narušiti njihovu idilu. Posebno je to slučaj u braku, zajednici u kojoj ne smijete dozvoliti neke stvari ako želite da funkcionira.

Stoga, evo tri kojima u braku nema mjesta:

Kronična nepouzdanost - vaš partner nije zlonamjeran i manipulativan - jednostavno je nemaran i neorganiziran. Zaboravi platiti račune ili se ne sjeti vašeg dogovora za večeru. Zbog toga ste stalno u neizvjesnosti i to uništava vaš odnos. Ne dobivate podršku koju vam brak treba pružiti i to kronično ugrožava vaš odnos

Neslane šale - ako vaše šale nisu smiješne vašem partneru, onda mu upornim inzistiranjem na takvom humoru šaljete poruku da ga ne razumijete i ne poštujete. Zadirkivanje koje vrijeđa i prelazi partnerovu granicu treba prestati jer dobre namjere nisu izgovor ako donose sa sobom negativne posljedice.

Netrpeljivost u emocijama - neki od nas, bilo zbog svoje prirode ili načina odgoja nisu veliki ljubitelji iskazivanja osjećaja i često vrše pritisak na svoje partnere da se i oni suzdrže od izljeva emocija. U vezi s takvom osobom stalno osjećate krivicu ako pokazujete osjećaje, naročito negativne - od vas se očekuje da uvijek budete dobro raspoloženi. Partneri takvih osoba se obično guše u emocijama koja ne mogu pokazati i to ih na duži rok užasno izjeda.

Ukratko - suzdržite se!

26.07.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh