« Seks
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
ZAPAMTITE!

3 stvari koje će vam poboljšati seksualni život

Ovo su tri stvari koje utječu na vaš seksualni život - čine ga puno boljim, a potpuno su nevezane uz seks

Bolji seks - bez seksa :)
Bolji seks - bez seksa :) (Pexels)
Više o

seks

,

savjeti

Seksualne tehnike može naučiti bilo tko, no to ne znači da će biti seksi... Ovo su tri stvari koje utječu na vaš seksualni život - čine ga puno boljim, a potpuno su nevezane uz seks. Ili se tako barem čini.

Kvalitetna prehrana - ovo je vrlo jednostavno...ono ste što jedete. Ako po cijele dane grickate čips i ostalu nezdravu hranu, teško da ćete biti opušteni u krevetu. napuhan trbuh... nije baš nešto praktično ni požljeno u seksu. Stoga, jedite zdravo, osjećajte se dobro i sjajite iznutra. Glatka čvrsta koža bez celulita i fit tijelo učinit će da budete zadovoljne same sa sobom, a onda će i drugi biti očarani vama. 

Pažnja  u čemu je razlika između dobrog i odličnog seksa? U ažnji koju posvećujete svome partneru i on vama. Slušajte ga dok govori, gledajte ga u oči. Dodirujte ga i promatrajte kako reagira na vaše dodire tijekom dana. Primjenite isto u krevetu.

Pobrinite se za sebe - zadovoljna osoba je seksualno privlačna. Jedno povlači drugo. Jeste li primijetili kako sui muškarci fokusirani an sebe u krevetu. I izvan njega. Bez imalo sojećaja krivnje rade uglavnom ono što žele, dok se žene žrtvuju za druge.

Nećemo ulaziti dublje u ovu problematiku, nego ćemo iz činjenica pokušati nešto naučiti, a to je - udovoljiti sebi. Briga za sebe nije samo odlazak u saunu, na masažu, vježbanje joge i stavljanje noćne kreme na lice. Briga za sebe je puno više od toga, to je prihvaćanje sebe i voljenje sebe. To znači slušati svoje želje i potrebe i ispunjavati ih. Žena koja zna što je usrećuje i koju nije strah i sram ispuniti svoje želje, žena je s kojom svatko želi biti - u krevetu i izvan njega.

16.05.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh