« Seks
objavljeno prije 6 godina
MYTHBUSTERS

Kome češće nije do seksa?

Njemu češće ne ide...
Njemu češće ne ide... (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

želja za seksom

Muškarci se redovito žale da ne dobivaju dovoljno seksa, svaljujući krivnju na svoje bolje (i, izgleda, napaljenije) polovice koje, kao, nisu raspoložene... no, po svemu sudeći to je najobičniji mit.

Istraživanje profesora sa Sveučilišta u Kentuckyju dokazalo je da muškarci u dugogodišnjim vezama nemaju goruću želju za seksualnim odnosom s njihovim ženama.

Niz faktora razlog su tome, a najveću ulogu igraju nesigurnost, nezadovoljstvo, strah od ograničavanja slobode. Često je razlog i frustracija zbog njihovog vlastitog izgleda. 

Mnogu muškarci zbog erektilne disfunkcije izgube volju uopće pokušavati voditi ljubav, a u nekim slučajevima priznaju da je seksualni odnos postao rutina. 

Kristen Mark, voditelj istraživanja, izjavio je: " Uvijek očekujemo da je muška želja vječno pristuna i visoka, kao on i off prekidač, a ženska komplicirana i rijetka, međutim, obje su specifične."

Međutim, postoji mnogo načina kako ojačati libido. Kako bi pojačali seksualnu želju preporuča se izbjegavati stres, imati dovoljno sna i voditi računa o kvaliteti života.a postoji i čitav niz biljnih pripravaka. 

18.05.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh