« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina
WOW!

3 najbolja napitka za mršavljenje

Nema tog napitka koji će sam od sebe rastopiti sve masne naslage u vašem tijelu, bez kombiniranja s tjelovježbom i zdravom prehranom, no ovi su ipak na vrhu po učinkovitosti

Zdrav život treba biti cilj
Zdrav život treba biti cilj (Arhiva)
Više o

kava

,

voda

,

mršavljenje

,

zeleni čaj

,

napitci

Mršavljenje može biti teško, naravno, no ako se napravi pravilna kombinacija hrane, pića i vježbanja, kilogrami se jednostavno moraju rastopiti. No, u većini slučajeva govori se ili o vježbanju ili o dijeti, dok se tekućina - zaboravlja, unatoč svojoj velikoj važnosti u cijelom procesu skidanja viška kilograma.

Cilj odlaska na "dijetu" ne bi smio biti golo skidanje xy kilograma, jer ako nakon toga ne nastavite sa zdravim načinom života i novim načinom prehrane, sve će vam biti uzalud.

Stoga, da demistificiramo priču o napitcima za mršavljenje - postoje tri koja trebate koristiti svakoga dana u preporučenim količinama.

Kava - obično mislimo o kavi kao napitku za buđenje i davanje energije tijekom dana, no ona ima i druge učinke - dvije do tri šalice dnevno dat će vam veću izdržljivost za vježbanje - intenzitet treninga raste u tom slučaju i do 20 posto, pa posljedično izgarate više kalorija. Naravno, govorimo o kavi bez šećera, mlijeka, vrhnja i ostalih dodataka...

Voda - obična domaća, uz šaku leda i to je to, oko dvije litre dnevno, više ako naporno vježbate ili su vani visoke temperature.

Zeleni čaj - katehin potiče izgaranje masti, pa su četiri šalice nezaslađenog zelenog čaja napravljenog od listića dovoljne da bez ikakvih drugih promjena izgubite 3 kilograma u dva mjeseca. Naravno, zaboravite na one u filter vrećicama, kupite pravu stvar.

I to je to... krenite!

30.05.2017. 11:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh