Metro-portal.hr

objavljeno 30.05.2017. 11:02:00
WOW!

3 najbolja napitka za mršavljenje

Nema tog napitka koji će sam od sebe rastopiti sve masne naslage u vašem tijelu, bez kombiniranja s tjelovježbom i zdravom prehranom, no ovi su ipak na vrhu po učinkovitosti

Zdrav život treba biti cilj
Zdrav život treba biti cilj (Arhiva)

Mršavljenje može biti teško, naravno, no ako se napravi pravilna kombinacija hrane, pića i vježbanja, kilogrami se jednostavno moraju rastopiti. No, u većini slučajeva govori se ili o vježbanju ili o dijeti, dok se tekućina - zaboravlja, unatoč svojoj velikoj važnosti u cijelom procesu skidanja viška kilograma.

Cilj odlaska na "dijetu" ne bi smio biti golo skidanje xy kilograma, jer ako nakon toga ne nastavite sa zdravim načinom života i novim načinom prehrane, sve će vam biti uzalud.

Stoga, da demistificiramo priču o napitcima za mršavljenje - postoje tri koja trebate koristiti svakoga dana u preporučenim količinama.

Kava - obično mislimo o kavi kao napitku za buđenje i davanje energije tijekom dana, no ona ima i druge učinke - dvije do tri šalice dnevno dat će vam veću izdržljivost za vježbanje - intenzitet treninga raste u tom slučaju i do 20 posto, pa posljedično izgarate više kalorija. Naravno, govorimo o kavi bez šećera, mlijeka, vrhnja i ostalih dodataka...

Voda - obična domaća, uz šaku leda i to je to, oko dvije litre dnevno, više ako naporno vježbate ili su vani visoke temperature.

Zeleni čaj - katehin potiče izgaranje masti, pa su četiri šalice nezaslađenog zelenog čaja napravljenog od listića dovoljne da bez ikakvih drugih promjena izgubite 3 kilograma u dva mjeseca. Naravno, zaboravite na one u filter vrećicama, kupite pravu stvar.

I to je to... krenite!

30.05.2017. 11:02:00
http://metro-portal.hr/3-najbolja-napitka-za-mrsavljenje/105244/