« Seks
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ZAPAMTITE :)

3 čarobna sastojka savršenog seksa

U krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar

Samo trebate zapamtiti ove tri stvari
Samo trebate zapamtiti ove tri stvari (DeviantArt)
Više o

seks

,

savjeti

,

najbolji seks

,

savršen seks

Savršen seks, kažu stručnjaci, ima tri ključna sastojka koji moraju biti odlično ukomponirani i tada je vatromet na kraju siguran, pa nije loše vidjeti o čemu se radi.

Naime, seks nije samo fizičko iskustvo, reći će vam svaka iskusnija osoba, jer psihičku dimenziju ne smijete zanemariti - nije slučajno da je najbolji seks najveći broj ljudi, čak 96 posto u zadnjem istraživanju, imao s osobom s kojom su bili emotivno povezani, što iznenadnom ludom seksu s potpunim strancem na čudnovatom mjestu ostavlja tek mizernih par postotaka.

Uz to, istraživanje je pokazalo da postoje još dva ključna sastojka u čarobnom napitku za odličan seks, a to su još osjećaj da nas netko voli i fizička privlačnost.

Da ne bi bilo zabune - sva tri sastojka potvrdila je i sva sila prijašnjih istraživanja koja su jasno dokazala da je za seks ključna opuštenost žene, koja mora imati potpuno povjerenje u partnera kako bi se potpuno predala u njegove ruke i zaboravila na svoje brige i nesavršenosti koje često stoje na putu dobrog seksa.

Prema tome, recept je i više nego jednostavan - u krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar. Najmanje. A vrlo često i genijalan.

15.01.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh