« Seks
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
ZAPAMTITE :)

3 zanimljive ženske erogene zone

Pravi će znalac iskoristiti poznavanje ženske anatomije i pronaći prilično iznenađujuća mjesta na tijelu koja će napraviti jednako dobar posao

Masirajte odmah iznad guze ... čudesno dobro! :)
Masirajte odmah iznad guze ... čudesno dobro! :) (DeviantArt)
Više o

pupak

,

ženske erogene zone

,

nožni palac

,

karlična kost

Erogene zone znaju valjda već svi, no muškarci imaju nezgodnu naviku usredotočiti se na samo na jednu - toliko spominjani klitoris, tako da i ženam to može dosaditi. 

No, pravi će znalac iskoristiti poznavanje ženske anatomije i pronaći prilično iznenađujuća mjesta na tijelu koja će napraviti jednako dobar posao, pa evo tri komada koja će vam odmah podići ugled kod partnerice.

Karlična kost - razlog zašto je ova pozicija toliko važna za predigru jest činjenica da se na ovom dijelu zdjelice, karlice, nalaze sakralni živci koji su direktno povezani s genitalijama. Istraživanja su pokazala da u 91 posto žena električna stimulacija ovih živaca dovodi do orgazma. Kako ne želimo da vaša draga ne doživi strujni udar preporučamo da ju zamolite, lijepo i nježno, da legne potrbuške te joj snažnim pokretima palca masirajte gornji dio zdjelice, odmah iznad stražnjice. Znat ćete da ste na pravom putu jer će se kod vaše odabranice javiti osjećaj topline u području genitalija.

Nožni palac - jeste li se ikada zapitali zašto vam se nožni prsti savijaju i stišću prilikom orgazma? Razlog je taj što postoji direktna živčana veze između vaših intimnih organa i nožnih prstiju, a pogotovo s palcem. Ako stvari funkcioniraju u jednom smjeru zašto onda ne bi funkcionirale i obratno. Istraživanja su pokazala da stimuliranje nožnog palca može izazvati orgazam kod nekih žena.

Pupak - možda zvuči kao vrlo neobično mjesto za erogenu zonu, no znanstvenici tvrde da pupak i klitoris imaju puno toga zajedničkog - razvili su se iz istog tkiva. Neki stručnjaci idu toliko daleko i tvrde ako gurnete prst u pupak da ćete to osjetiti u genitalijama. No, ako ste osjetljivi na to da vam se netko igra s pupkom, uputite partnera da nježnim poljupcima stimulira područje oko 7 centimetara ispod pupka na kojemu se nalaze tri akupunkturne točke povezane s seksualnošću i plodnošću.

14.01.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh