Metro-portal.hr

objavljeno 15.01.2017. 21:34:00
ZAPAMTITE :)

3 čarobna sastojka savršenog seksa

U krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar

Samo trebate zapamtiti ove tri stvari
Samo trebate zapamtiti ove tri stvari (DeviantArt)

Savršen seks, kažu stručnjaci, ima tri ključna sastojka koji moraju biti odlično ukomponirani i tada je vatromet na kraju siguran, pa nije loše vidjeti o čemu se radi.

Naime, seks nije samo fizičko iskustvo, reći će vam svaka iskusnija osoba, jer psihičku dimenziju ne smijete zanemariti - nije slučajno da je najbolji seks najveći broj ljudi, čak 96 posto u zadnjem istraživanju, imao s osobom s kojom su bili emotivno povezani, što iznenadnom ludom seksu s potpunim strancem na čudnovatom mjestu ostavlja tek mizernih par postotaka.

Uz to, istraživanje je pokazalo da postoje još dva ključna sastojka u čarobnom napitku za odličan seks, a to su još osjećaj da nas netko voli i fizička privlačnost.

Da ne bi bilo zabune - sva tri sastojka potvrdila je i sva sila prijašnjih istraživanja koja su jasno dokazala da je za seks ključna opuštenost žene, koja mora imati potpuno povjerenje u partnera kako bi se potpuno predala u njegove ruke i zaboravila na svoje brige i nesavršenosti koje često stoje na putu dobrog seksa.

Prema tome, recept je i više nego jednostavan - u krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar. Najmanje. A vrlo često i genijalan.

15.01.2017. 21:34:00
http://metro-portal.hr/3-carobna-sastojka-savrsenog-seksa/102514/