« Seks
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
IZNENADITE GA/JU

10 pravila dobrog striptiza

Partnera uvijek možete razveseliti zanosnim striptizom - saznajte kako i uz koju glazbu

Striptiz
Striptiz (Shutterstock)
Više o

pokloni

,

striptiz

,

seksi

Striptiz je uzbudljiv poklon za sve prigode koji će sigurno raspametiti vaše bolje polovice. Muškarci se ne srame priznati da maštaju o tome kako ih partnerica zavodi skidanjem, a i ženama nije odbojna pomisao na seksi striptiz voljenog. Evo nekoliko savjeta kako se zavodljivo skinuti u vrućoj atmosferi:

Svjetlo ostavite upaljeno
Ukoliko se ne osjećate ugodno u svojoj koži možete zapaliti nekoliko svijeća ili prigušiti svjetlo. Striptiz u mraku nema smisla, a od savršenog tijela ionako je važnije samopouzdanje.

Namažite se
Tijelo namažite baby uljem, bradavice istaknite s malo ruža i svakako koristite sjajilo za usne kako biste u polu-mraku dodatno naglasili svoje atribute.

Isplanirajte što odjenuti
Striptizi su često spontani pa donje rublje koje imate na sebi nije uvijek najprivlačnije. Međutim, ukoliko partnera planirate iznenaditi vrućim plesom, dobro razmislite o kostimu (policajka, vatrogasac, spasioc, konobarica,...) i donjem rublju.

Odaberite pravu glazbu
Sigurno ste dovoljno kreativni da možete izabrati pjesmu koja nije izlizana poput "You Can Leave Your Head On" Joea Cockera. Najvažnije je da osjećate ritam pjesme. Dobar izbor su: "Kiss" od Princa, "Fever" ili "Erotica" od Madonne, "Flashdance" od Deep Dish, "Dirrty" od Christine Aguilere, "French Kiss" od Lil Louis, "Pony" od Ginuwine, "Love To Love You Baby" ili "I Feel Love" od Donne Summer.

Budite neuredni
Naravno da je u redu ako prije striptiza malo pospremite stan, ali za vrijeme plesa bi urednost trebala biti na posljednjem mjestu. Ne obraćajte pažnju na to gdje bacate odjeću i je li sve na svom mjestu nego se jednostavno prepustite trenutku.

Budite zanosni
Pravilo kojeg je lako izreći i teško, ali ne i nemoguće izvesti. Krećite se cijelo vrijeme gore-dolje, zabacujte kosu, provocirajte, upucavajte se, otkrivajte se polako...

Dodirujte ga/ju
Pomazite ga/ju po mjestima koja partnera ili partnericu posebno izlučuju. Počnite nevino s ušima i vratom pa se polako spuštajte prema dolje.

Koristite savjet profesionalka
Trik bolje funkcionira kod žena - jedna noga bi vam uvijek trebala biti nešto ispred druge i lagano podignite petu prednje noge kako biste izgledale spretnije i vitkije.

Br. 1 pravilo koje se ne smije prekršiti
Vi u svakom trenutku smijete dodirnuti partnera, ali je za njega svako diranje zabranjeno. Smije samo gledati i uživati.

Br. 2 pravilo koje se ne smije prekršiti
Gledajte ga/ju u oči, nema sramežljivog buljenja u pod ili sa strane.

08.12.2010. 11:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh