« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
POČNITE VJEŽBATI

10 najboljih fitness stranica

Ako se ove godine želite dovesti u formu, otkrit ćete da to zahtjeva malo više od pukog vježbanja. Možete se poslužiti internetom koji će vam pomoći oko prehrane, treninga i ostalih detalja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

internet

,

fitness

,

web stranice

,

bodybuilding

1. nikeplus.com

Radi se o senzoru džepne veličine koji bežičnim putem šalje podatke vašem iPod Nanou, Touchu ili iPhone 3GS-u. Još je bolja činjenica da vaša vremena i udaljenosti možete objaviti na ovoj stranici, vidjeti rezultate, diskutirati rute za trčanje te izazvati vaše prijatelje da vas pobijede.

2. bikely.com

Dosadila vam je već ista ruta kojom biciklirate posljednjih godinu dana? Samo unesite područje gdje biste željeli biciklirati i stranica će vam izbaciti karte koje su objavili drugi biciklisti.

3. menshealth.hr

Hrvatska verzija najboljeg časopisa za muškarce jednostavna je za korištenje te donosi praktične savjete razumljive svakome.

4. djsteveboy.com/podrunner.html

Za svakog fitness fanatika koji još nije složio pristojnu glazbenu listu za vježbanje, ovaj kalifornijski dj nudi besplatne plesne mikseve u različitim tempima.

5. tmuscle.com

Sve o bodybuildingu, prehrani, treninzima, suplementima, plus savjeti stručnjaka, priznatih trenera kao i komentari korisnika

6. dailyburn.com

Sa ove stranice tvrde da je u prosjeku 300.000 njihovih korisnika smršavilo 2,8 kg. Skinite njihovu aplikaciju za iPhone i imat ćete nutritivne vrijednosti za 200.000 proizvoda.

7. fitness.tv

Satelitski tv kanal zabavan je i edukativan, a uživo ga možete pratiti preko ove adrese. Također postoji i arhiva emisija, no da bi ste ih mogli pogledati morate se registrirati

8. mapmyrun.com

Sjajna jednostavna stranica na koju možete učitati kartu područja na kojem želite trčati, zatim mišem označite svoj rutu i vidite udaljenosti. Nakon što odradite rutu, unesite podatke te saznajte vašu brzinu, tempo i potrošene kalorije.

9. bodybuliding.com

Superstranica koja sadrži više sekcija poput foruma, dućana, profila korisnika itd. Ovdje ćete saznati baš sve o fitnessu i bodybuildingu.

10. gymtechnik.com

Ako vaša teretana posjeduje wi-fi (bežičnu lokalnu mrežu), ova stranica vam omogućuje korištenje BlackBerryja, iPhonea ili Andorida kao pomoć pri vježbanju. Informirajte se, pratite svoj napredak, zatražite savjete stručnjaka...

09.02.2010. 14:28:40
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Fitness
    02.04.2013. 13:13
    Sve su ok... bile nekad :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh