« Život
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
LARRY FLYNT

Znate prljavu tajnu o političarima? Zaradite milijun dolara!

"Imate li informaciju o nevjeri, seksualnom skandalu ili korupciji u koje je umiješan neki senator, zastupnik ili vladin dužosnik?", pita osnivač časopisa Hustlera u oglasu

Fotografija vijesti
Više o

seksualni skandali

,

korupcijski skandal

,

Larry Flynt

,

Hustler

Neokrunjeni kralj američke pornografske industrije, osnivač Hustlera i „zločesti dečko" Larry Flint, ponudio je milijun dolara za bilo kakvu informaciju o umješanosti nekog državnog dužnosnika u neki seksualni skandal ili korupciju, prenosi Hina.

"Imate li informaciju o nevjeri, seksualnom skandalu ili korupciji u koje je umiješan neki američki senator, zastupnik ili visoki vladin dužosnik?", pita osnivač časopisa Hustlera u oglasu na cijeloj stranici.

U tom slučaju će Flynt i časopis, "nakon provjere dobivenih informacija" platiti "milijun dolara" ako se priča objavi, dodaje se u oglasu u kojemu se još navodi broj telefona i elektronička adresa za eventualno zainteresirane osobe.

"Tajnost" informacija je zajamčena.

Za Larryja Flynta nisu neobični ovakvi oglasi u kojima nudi novac ili posao u svom poslovnom carstvu za "prljavi veš" javnih dužnosnika ili slavnih osoba.

05.03.2012. 08:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh