« Seks
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
ČINJENICE I OSNOVE

Znate li male tajne kvalitetnog seksa?

Ako niste stručnjak u području seksa sljedećih nekoliko savjeta i činjenica mogu vam proširiti vidike i uljepšati život

Kako do dobrog seksa
Kako do dobrog seksa (Dreamstime)
Više o

seks

,

savjeti

,

orgazam

,

najbolji seks

Kada je riječ o spolnim odnosima najbolje se suočiti s činjenicama, a jedna od njih je to da vaši najintimniji doživljaji imaju svako pravo biti podignuti na najvišu moguću razinu.

No, da bi to postigli morate znati pravila igre, pogotovo ona nepisana, ali jednako je važno biti svjestan realnosti. Stoga, obratite pažnju na sljedeće činjenice:

- Prvo i osnovno - u seksu činite partneru/ici ono što bi najradije činili sebi. Otvorenost je uvijek ispravan izbor.

- Drugo, ništa manje bitno - tko želi dobar seks, mora postati i ostati radoznao. Bez radoznalosti stvari brzo postanu 'dosadne', a to je zadnje što želite u krevetu.

-  Treće - ne osuđujte se, svaka treća žena i svaki drugi muškarac tijekom seksa misle na nekog drugog. Zažmirite i uživajte, ali imena koja vam prolaze kroz glavu ipak zadržite za sebe.

Ako vam osnove nisu bile dovoljne obratite pažnju i na sljedeće:

- Kažite partneru ili partnerici da su najbolji u svemu, naročito u krevetu jer pohvala tog tipa čini čuda za partnerovo samopouzdanje.

- Ne morate dijeliti kupaonicu s partnerom ili partnericom, osim kada se radi o seksualnim igricama, naravno. Ma koliko bliski bili, neke stvari su potpuno osobne i takve mogu ostati

- Za nju - Ako mislite uspostaviti ozbiljnu vezu s muškarcem na pretvarajte se. Ne izigravajte samostalnu ženu koja gradi karijeru ako tražite rame na koje se možete osloniti jer su ta dva pojma u muškim očima prilično nespojiva.

- Za njega - Vjerujte, nema razloga za brigu. Velika većina muškaraca je ljubomorna na vibratore. To u načelu nije ni po čemu čudno jer, realno gledajući, on uvijek može. No, kako je već rečeno, ne brinite, nema nikakve sumnje da ste nezamjenjivi i to svaka žena zna.

- Za oboje - Ne zaboravite - o želji, požudi i seksu ne odlučuje tehnika nego intimna atmosfera koju svatko može stvoriti.

- Za kraj - Vječno pitanje - Pomirenje u krevetu? Naravno i svakako. Ali samo ako se skladno spoje ljutnja i ljubav jer tada je užitak siguran. A ako ipak ne bude tako barem znate kako stvari stoje, a i to je nešto.

22.11.2012. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh