« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
2012.

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2012.

Fantastična godina za Zmije - bit će zabave, veselja, novca, napretka i svega što vam treba!

Više o

kineska nova godina

,

Zmija kineski horoskop

,

godina Zmaja

,

zmija godišnji kineski horoskop 2012.

,

kineski godišnji horoskop za 2012.

Ukupno gledano, godina Zmaja će vašem znaku biti i više nego dobra, dobre će vijesti stalno stizati u svim područjima života. Bit ćete duša svake zabave, zaposlenik kojem se najviše vjeruje i partner koji je zaslužio biti voljen, a nove ćete ljude privlačiti lakoćom u svoj život. Ovo je, stoga, prava godina za izgradnju prave mreže osoba koje će vam u godinama koje dolaze biti podrška, inspiracija i partneri u poslovnim poduhvatima. No, takav status može donijeti i probleme ako vam glava ostane u oblacima, pa se povremeno trebate podsjećati da vam cijeli život neće izgledati tako i da treba iskoristiti sretnu godinu, napraviti prave temelje za budućnost i uživati puno duže od 365 dana. Nemojte započinjati baš sve što vam padne na pamet, odaberite projekte i ideje koje su najbliže vašem srcu i znanjima i postavite ih na zdrave noge, kao dugoročan zalog uspjeha. Unatoč svoj sreći koja vas obasjava, neoprez vas može dovesti u situacije u kojima ćete se ozbiljno ozlijediti, stoga nemojte vjerovati da ste rođeni pod sretnom zvijezdom već ostanite prisebni u svim situacijama. Budite pribrani i koncentrirani i od ove ćete godine izvući ono najbolje, a toga ima u izobilju.

KARIJERA

Karijera će vam napredovati ove godine, i sve će biti bitno jednostavnije i lakše nego prošle. Bit ćete zaposleni na raznim stvarima, pa ćete morati upregnuti sve svoje organizacijske sposobnosti kako bi sve bilo na svom mjestu i podešeno prema vama. Ipak, nemojte se bacati na svaku priliku i dobrovoljno preuzimati tuđe poslove na sebe, jer bi vas to moglo iscrpiti i smanjiti vam koncentraciju u najvažnijim trenucima. Vodite evidenciju svega što radite kako se ne biste izgubili i pomiješali stvari koje inače nemaju zajedničkih točaka. Dobro je delegirati posao, a kako je ove godine vaša komunikacija s kolegama sjajna, nećete imati problema u pronalaženju osoba od povjerenja kojima možete prenijet dio svojih zaduženja i biti sigurni da će sve biti napravljeno na vrijeme i kako treba. Sve u svemu, budite usredotočeni na svoj posao i nagrade neće izostati, dapače, bit će ih kao nikada prije.

MATERIJALNA SITUACIJA

Karijera

Odlična materijalna situacija ipak poziva na oprez i razmišljanje o godinama koje slijede. I dalje je najbolji konzervativni pristup, jer novac neće dolaziti od ulaganja ili kocke nego od prodaje znanja u najvećem dijelu. Stoga, ma kako sretni i uspješni bili, nemojte prihvaćati razne ponude za ulaganja jer će vam to oduzimati previše vremena koje možete korisnije upotrijebiti za ono što znate raditi najbolje. Kako nemate kobru u novčaniku, dobar dio priljeva mogao bi odmah otići, i to najčešće na užitke, stoga ograničite posjete shopping centrima i peglanje kartica, ostavite nešto i za kasnije. Najbolje je ovakvu godinu provesti umjereno, s dozom zabave koja je dovoljna za vaš apetit, jer tako dobro razdoblje neće trajati dovijeka.

VEZE

Vaša privlačnost će ove godine biti vidljivo jača, tako da Zmije koje nisu u vezi neće imati apsolutno nikakvih problema u pronalaženju novih partnera. Oni koji su u stabilnoj vezi ili braku mogu to iskoristiti za obnavljanje stare vatre i vraćanje odnosa s partnerom u najbolje dane zaljubljenosti, što će naići na veliko odobravanje druge strane. Nemojte nipošto iskorištavati sreću koju su vam zvijezde ove godine podarile i manipulirati drugim ljudima samo zato što možete, previše slomljenih srdaca vam se kad tad može obiti o glavu u presudnim trenucima. Izgradite snažnu i stabilnu vezu koja će bez problema izdržavati sva iskušenja koja će doći u godinama koje slijede.

ZMIJA DATUMI4. 2. 1905. - 24. 1. 1906.
23. 1. 1917. - 10. 2. 1918.
10. 2. 1929. - 29. 1. 1930.
27. 1. 1941. - 14. 2. 1942.
14. 2. 1953. - 2. 2. 1954.
2. 2. 1965. - 20. 1. 1966.
18. 2. 1977. - 6. 2. 1978.
6. 2. 1989. - 26. 1. 1990.
24. 1. 2001. - 11. 2. 2002.

ZDRAVLJE

Možda i najslabiji aspekt života ove godine, jer ćete biti izloženi ozljedama, no isključivo svojom krivicom. Vaša sretna zvijezda čuvat će vas od drugih ljudi, no trebate i sami sebe pričuvati kako ne bi dobru godinu proveli većim dijelom kod liječnika ili u krevetu. Vožnja vam je posebno loše aspektirana, tako da obavezno izbjegavajte sjedati za volan ako i malo sumnjate u svoje sposobnosti u tom trenutku, naročito nakon zabava. Što se tiče kroničnih bolesnika, njima će godina biti bolja nego što je uobičajeno i njihove će ih bolesti manje mučiti, pa bi bilo dobro iskoristiti to za pokušaj popravljanja trajno loše situacije nekim promjenama u životnom stilu koje do sada jednostavno niste mogli provesti.

ODNOSI S LJUDIMA

Ljude ćete privlačiti i dolazit će k vama po savjet ili toplu riječ. Naročito ćete biti privlačni muškom rodu, ne nužno u seksualnom smislu, već kao oslonac koji im je zbog nečega potreban. Pripazite samo da u svojoj sreći ne odlučite nekoga ignorirati, posvetite barem djelić vremena svakome tko zatraži vašu pomoć, jer ne treba stvarati neprijatelje kad si na vrhu, upravo obrnuto. S vremena na vrijeme provjerite situaciju oko sebe, pogledajte niste li nešto zanemarili ili previdjeli, važno je u ovakvim godinama biti svjestan da je vrijeme za privlačenje kvalitetnih ljudi u svoje okruženje s kojima ćete moći dugoročno uspješno surađivati. Nemojte donositi impulzivne odluke, možete si dopustiti razmišljanje i vrijeme za donošenje ispravnih i kvalitetnih odluka. Uvijek potražite savjet stručnjaka kad se radi o potpisivanjima ugovora kako ne biste ušli u neke odnose koje ćete kasnije zažaliti.

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije ga dozvoljeno prenositi i kopirati.

22.01.2012. 14:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh