« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
2012.

Pas - godišnji kineski horoskop za 2012.

Ovo je godina u kojoj trebate rezimirati ono što ste prethodnih godina napravili - promjene su nužne!

Više o

kineski horoskop

,

kineska nova godina

,

kineski godišnji horoskop

,

Pas kineski horoskop

,

godina Zmaja

,

pas godišnji kineski horoskop za 2012.

Godina Zmaja bit će prilično izazovna, tako da bi se mogli čak i naljutiti na nju. Očekuje vas dosta problema na radnom mjestu, a niti materijalna situacija i zdravlje neće biti blistavi. Naravno, sve se to može na neki način izbjeći, no morat ćete upotrijebiti sve svoje unutarnje rezerve kako bi ostali u plusu u svim aspektima života. Glavni problem bit će nedostatak podrške od okoline koji će biti posljedica vašeg dosadašnjeg ponašanja, koje nije uvijek bilo baš na mjestu. Stoga, pripremite se i oslonite na vlastite snage, prepoznajte svoje slabe točke i počnite raditi na njima. Ne brinite, takve se stvari ne događaju zato što ste loša ili nesimpatična osoba, nego je jednostavno ova jedna od onih godina kad morate napraviti korak unatrag i rezimirati što ste i kako radili, pronaći vlastite greške i ispraviti ih. Što prije to prihvatite, prije će se problemi prestati gomilati i počet ćete živjeti normalnije.

Zapravo, ova bi se godina mogla nazvati prijelomnom, jer ste očito došli do faze u životu kad su promjene nužne, a samo vas je vlastita inercija do sada sprječavala da ih i napravite. Budite mirni i pribrani, pokušajte što objektivnije sagledati sve aspekte svog ponašanja i vrlo brzo ćete se riješiti navika koje vam stoje na putu uspjeha.

KARIJERA

Dosta stvari koje će vam stati na put sastoje se od malih djelića raznoraznih utjecaja koje ste tijekom godina prihvatili kao model ponašanja koji, očito, nije učinkovit. Otvorite oči i budite na oprezu, jer iza svakog ugla vreba neka nova neman koja vas želi vratiti na početak. Mudar pristup uključuje punu svijest o vlastitim manama, pa pokušajte što više koristiti svoje dobre strane, barem dok te mane ne ispravite. Nemojte ulaziti u poslovne aranžmane koji su vam imalo sumnjivi, kako se ne bi uvukli u odnose koji će vam dugoročno štetiti, makar trenutno izgledaju kao ružičasti izlaz iz nezavidne situacije. Malo više samoorganizacije i planiranja pomoći će u samokontroli, koja je ključna za ostvarivanje uspjeha ove godine, koji je moguć, ali ne i pretjerano izvjestan. Sve je na vama, prihvatite to i tako se ponašajte, dobro je i ako uspijete zadržati dosadašnje pozicije.

PAS DATUMI10. 2. 1910. - 29. 1. 1911.
28. 1. 1922. - 15. 2. 1923.
14. 2. 1934. - 2. 2. 1935.
2. 2. 1946. - 21. 1. 1947.
17. 2. 1958. - 7. 2. 1959.
6. 2. 1970. - 26. 1. 1971.
25. 1. 1982. - 12. 2. 1983.
6. 1. 1994. - 30. 1. 1995.
29. 1. 2006. - 17. 2. 2007.

MATERIJALNA SITUACIJA

Nećete biti presretni, no svejedno nije nužno trpjeti velike gubitke, samo ako se zbrojite i pokušate ispočetka. Shvatite ovu godinu kao izazov za vaše sposobnosti, i ubrzo ćete uvidjeti kako ćete neke stvari moći presložiti, neke zamijeniti drugima i najednom se naći u zelenom. Naravno, u ovakvim vremenima potrebno je i ograničiti pomoć drugim ljudima, na što ste možda navikli u proteklih nekoliko godina, što ne znači da nećete već sljedeće godine ponovno biti u situaciji da bez problema dajete. Oprez se preporučuje posebno kod potencijalnih ulaganja, nema čarobnog štapića koji će vam riješiti sve financijske dubioze, jedino vaš zdrav razum i razumijevanje trenutka u kojem živite.

VEZE

Veze ove godine neće biti na vrhu liste vaših prioriteta, uz sve probleme koji vas okupiraju na poslu. Stoga, ne bi bilo realno očekivati da ćete pronaći osobu svog života, ako niste već u vezi. Slobodno zanemarite taj dio života i fokusirajte se na važnije stvari. Kod Pasa u braku ili stabilnoj vezi situacija je dijametralno suprotna, jer upravo je partner izvor snage, mudrosti i podrške koja vam u ovakvim vremenima treba kao voda i zrak. Zato budite pažljivi prema partneru, potrudite se objasniti sve dvojbene odluke iz prošlih godina i učvrstite svoju vezu, tako da možete imati izvor snage kad god vam to zatreba u rješavanju kompliciranih odnosa s kolegama, nadređenima i klijentima. Ako sve postavite kako treba, upravo će vam veza pomoći da prebrodite sve oluje koje vam život ove godine baca pod noge.

ZDRAVLJE

Ove je godine potrebno posvetiti puno pažnje svome zdravlju, najviše imunitetu i zdravijem stilu života. Iako nećete imati previše vremena za sebe, nikako ne smijete zanemariti redovne i uravnotežene obroke i više kretanja, jer ćete jedino na taj način moći postaviti branu stresu koji će vas tući iz svih oružja. Naročito opasna bit će putovanja, kad bi zbog iscrpljenosti i umora mogli imati prometne nesreće. Važna će biti organizacija vremena, koja će vam svaki dan ostaviti barem nekoliko trenutaka u kojima se možete povući u sebe, odmoriti i smiriti kako biste mogli nastaviti u zahtjevnom tempu koji vam je nametnut.

OKOLINA

Iako niti do sada nije bilo sve ružičasto u odnosima s okolinom, ove će godine neki od problema eskalirati i morat ćete se ozbiljno pozabaviti nekim ljudima. Nitko se, doduše, neće s vama izravno sukobiti, no morate imati oči na leđima kako biste izbjegli podmetanja koja vas očekuju. Jednostavno, vaši će konkurenti i protivnici nanjušiti slabosti i pokušati iskoristiti sve protiv vas. Jedino oružje koje vam je trenutno na raspolaganju ste vi sami, sa svim dobrim i lošim stranama. Pokušajte izbaciti okolinu iz glave u svim odlučnim trenucima, zaboravite na nesuglasice i želju da nekog opalite toljagom i usredotočite se na ono što je bitno. Samo takav pristup, pun samokontrole i svijesti o vlastitim mogućnostima izvući će vas iz neugodnih situacija i napraviti godinu podnošljivom. Takvim ponašanjem uspješno ćete položiti temelje za sljedeću godinu, u kojoj ćete imati puno više prilika za napredak i rješavanje životnih problema na puno civiliziraniji način. 

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije ga dozvoljeno prenositi i kopirati.
22.01.2012. 14:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh